FOLLOW US: facebook twitter

Έπεσε από το απορριμματοφόρο 47χρονη εργαζόμενη

Ημερομηνία: 29-05-2020 | Συντάκτης:

Νοσηλεύεται τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Πύργου εκτός κινδύνου

Με τραύματα στο κεφάλι και στο χέρι, ευτυχώς χωρίς να αποτελούν κίνδυνο για την ζωή της, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Πύργου η 47χρονη εργαζόμενη στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, που χθες το πρωί, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τη θέση της στο απορριμματοφόρο που εκείνη την στιγμή εισέρχονταν στον Αμπελώνα.

Η 47χρονη, που είχε προσληφθεί πριν περίπου 8 μήνες μέσω της προκήρυξης 3Κ, για άγνωστη αιτία, αισθάνθηκε ζαλάδα και έπεσε στο οδόστρωμα και αστραπιαία εγινε αντιληπτή από τον οδηγό του απορριμματοφόρου αλλά και τον συνάδελφο της στην αποκομιδή. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου όπου και τις έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις ενώ στο πλευρό της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο σύζυγος της, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Λάμπης Αριστειδόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χρήστος Γαρύφαλλος.

Ο κ. Αριστειδόπουλος εξέφρασε τη συμπαράσταση του στην οικογένεια της 47χρονης αλλά και την διαβεβαίωση οτι η δημοτική αρχή θα σταθεί στο πλευρό της για ότι χρειαστεί. Ο κ. Γαρύφαλλος που παρέμεινε μέχρι αργά στο νοσοκομείο, εξέφρασε την ανακούφιση του για την κατάσταση της υγείας της τονίζοντας ότι ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε ακόμα ένα εργατικό ατύχημα ευτυχώς όμως απεφεύχθησαν τα χειρότερα. “Ο σύλλογος και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα της για ότι χρειαστεί και όλα θα πάνε καλά”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος