FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις- Εκπροσώπησε την Ηλεία στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδας

Ημερομηνία: 14-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για ακόμη μια φορά και με μεγάλη επιτυχία οι αθλητές και οι αθλήτριες του Επειού Ήλιδας εκπροσώπησαν επάξια την Ηλεία, και με ατομικά ρεκόρ, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α και Β. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) το τριήμερο 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή 909 κολυμβητών/τριών από 99 σωματεία.

Ανάμεσα σε αυτά, στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής κολύμβησης σε αναπτυξιακό επίπεδο και ο Επειός Ήλιδας. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Επειού, πιστοί στο δόγμα ότι αν δεν αγωνιστείς δεν μπορείς να διακριθείς, είχαν την χαρά και την τιμή να συμμετέχουν σε μια από τις μεγαλύτερες κολυμβητικές διοργανώσεις της χώρας, να τεστάρουν τις ικανότητές τους, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους γεμίζοντας με αγωνιστικές εμπειρίες το βιογραφικό τους που χρειάζονται για να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις τους.

Ως Δ.Σ. του Επειού Ήλιδας, οφείλουμε να αποδώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για το ήθος τους και την αγωνιστικότητα τους, όπως επίσης και στον προπονητή τους Φώτη Καραμουσαντά για την καθοδήγηση, καθώς και στους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη, τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

1) Έκτορας Βελλόπουλος: 28ος στα 50μ. πρόσθιο και 31ος 100μ. πρόσθιο.

2) Κωνσταντίνος Φουντας: 37ος στα 50μ. ύπτιο και 82ος στα 50μ. ελεύθερο.

3) Σπυρίδων Δούμας: 36ος στα 100μ. πρόσθιο, 38ος στα 50μ. πρόσθιο και 58ος στα 50μ. ελεύθερο.

4) Βαϊα Παναγιώτα Τσουκαλά: 47η στα 50μ. ύπτιο και 84η στα 50μ. ελεύθερο.

5) Φωτεινή Σταυρούλια: 91η στα 100μ. και 94η στα 50μ. ελεύθερο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος