FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Φινάλε με ήττα στον α΄ γύρο

Ημερομηνία: 30-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τη δεύτερη ήττα του γνώρισε ο Επειός Ήλιδας στο παιχνίδι της Καλαμάτας απέναντι στον τοπικό Άργη με σκορ 11-4, το βράδυ της Κυριακής, για το πρωτάθλημα πόλο της Β΄ Εθνικής. Μια ήττα η οποία τον έφερε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου γύρου. Ο Επειός, δεν τα κατάφερε στο ματς αυτό, ακολουθώντας στο σκορ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Με το παιχνίδι αυτό, η ομάδα της Ηλείας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο. Θα αγωνιστεί από μια φορά ακόμα απέναντι σε όλες τις ομάδες του ομίλου και ανάλογα με την θέση στην οποία θα τερματίσει, θα καταταγεί σε γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση η οποία θα γίνει για την δεύτερη φάση.

Τα 8λεπτα: 2-1, 5-1, 7-2, 11-4.

Άργης: Μπερεζάκης, Πετρόπουλος, Κλαψιάνος 2, Τριανταφυλλίδης, Κ. Τσιότσιος, Τσελίγκας 1, Καλογρίδης 2, Μακρής, Κ. Πετρόπουλος 2, Βλάσσης, Κολλάρος 3, Δουβρούνας, Λ. Πετρόπουλος, Μαζάνης, Χ. Τσιότσιος 1.

Επειός: Ορφανός, Μπόκαρης, Σπυράτος, Μποτσάκης, Κοντάκος 1, Γριντέλας, Βλάχος 3, Κ. Καλδής, Μουντράκης, Βουλουξής, Κούκος, Φιρφιλιώνης, Μ. Καλδής, Θ. Μουντράκης.


Η βαθμολογία

(Σε 3 αγώνες)

Ν.Ο. Ναυπλίου 9

Άργης 6

Επειός 3

Πύρρος 0



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος