FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Επιτυχημένοι οι 1οι Αγώνες Ορεινού Δρόμου «Αλ. Παναγούλης»

Ημερομηνία: 07-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74957″ img_size=”full”][vc_column_text]Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στην Λαμπεία – Δίβρη με μεγάλη επιτυχία οι 1οι Αγώνες Ορεινού Δρόμου  «Αλέκος Παναγούλης».

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος – η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφελείας ECO Δίβρης Κοιν.Σ.Επ., ύστερα από πρωτοβουλία της βουλευτού Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Εφης Γεωργοπούλου –Σαλτάρη, διοργάνωσαν τον αγώνα σε συνεργασία με τον Γ. Σ. Ήλιδας Επειός και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Πεντάθλου.

Οι δρομείς συμμετείχαν σε τρεις διαφορετικούς αγώνες: των 1000 μέτρων οι μικρότεροι και των 5 και 10 χιλιάδων μέτρων (οι μεγαλύτεροι σε ηλικία).

Ήταν μια καλή εκδήλωση – που θα πρέπει η τοπική Αρχή να εξακολουθήσει να τη στηρίζει. Μια εκδήλωση η οποία δεν θα είχε καμιά απολύτως τύχη αν δεν υπήρχε και η συνδρομή των εθελοντών, που είτε ατομικά είτε μέσα από φορείς και συλλογικότητες βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωσή της.

Μια διοργάνωση τέτοιου τύπου κρίνεται αν είναι επιτυχής ή όχι από δυο πράγματα: από τη συμμετοχή αλλά και από την προετοιμασία που έγινε για αυτή. Και οι 1οι Αγώνες Ορεινού Δρόμου  «Αλέκος Παναγούλης» τα πήγαν πολύ καλά και στα δυο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στους συμμετέχοντες που γέμισαν το πρωί της Κυριακής τους δρόμους της Λαμπείας – Δίβρης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot