FOLLOW US: facebook twitter

Επανεκλογή ρεκόρ για Σάκη Μπαλιούκο

Ημερομηνία: 09-10-2023 | Συντάκτης:

Για 8η φορά Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων


Γράφει η Κική Κολοβέρου- [email protected]


Από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 55,84%  «καθάρισε» τις εκλογές στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων ο Σάκης Μπαλιούκος που έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του μακροβιότερου Δημάρχου της Ηλείας καθώς εκλέγεται συνεχώς από το 1998! Μετά από 24χρόνια στο δημαρχιακό θώκο, αρχικά στο Δήμο Σκιλλούντος και ακολούθως στον Καλλικρατικό Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων κατάφερε και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να κερδίσει τον Τάκη Δημητρουλόπουλο (που έλαβε 41,63%) με τον οποίο είχε αναμετρηθεί και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές (2019) νικώντας τον και πάλι στο β’ γύρο.

Πλέον βάζει πλώρη για την 8η θητεία του στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, με πενταετή θητεία αυτή τη φορά.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων, υπερείχε και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Αλιφείρας, Ανδρίτσαινας και Σκιλλούντος, γεγονός που οδήγησε εκατοντάδες ψηφοφόρους του, στο εκλογικό του κέντρο όπου και ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ο Σάκης Μπαλιούκος, φανερά συγκινημένος, δήλωσε: «Ο κόσμος καταδίκασε τις συκοφαντίες τα ψέματα και  την κατεδάφιση χαρακτήρων.  Καταδίκασε αυτούς που δεν σεβάστηκαν τίποτα. Που αγνόησαν το έργο και την πορεία 25 χρόνων δίπλα στο λαό και  παίρνουν την απάντηση για το ποιος είναι καθεστώς, ποιος   πάει  με το λαό και βγαίνει από το λαό. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του συνδυασμού που έγραψε ιστορία, ένας συνδυασμός που σεβάστηκε τον αντίπαλο, τον δημότη και είναι έτοιμος να πάρει τις τύχες του τόπου στα χέρια του και για το αύριο. Ευχαριστώ όλους τους δημότες από τα βάθη τη καρδιάς και εκ μέρους των συνεργατών μου. Ήλθαμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και να πάμε το δήμο πιο ψηλά απ’ ότι τον έχουμε όλοι  μας φανταστεί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot