FOLLOW US: facebook twitter

Επαναλειτουργία χθες της λαϊκής αγοράς βιομηχανικών προϊόντων στου Ξυστρή μετά από 10 βδομάδες – “Ξεχάσαμε πώς είναι το ευρώ” επισήμαναν οι πωλητές

Ημερομηνία: 21-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Μετά από 10 εβδομάδες ‘εκτός’ λόγω του lock down και των περιοριστικών μέτρων για την διασπορά του κορονοϊού, επαναλειτούργησε χθες το πρωί η λαϊκή αγορά βιομηχανικών προϊόντων στου Ξυστρή, με τα ανάλογα μέτρα προστασίας.

Αν και το γεγονός της επαναλειτουργίας της λαϊκής αγοράς στου Ξυστρή δεν είχε γίνει ευρύτερα γνωστό και δεν είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο Πύργου,  εν τούτοις , συγκέντρωσε αρκετό κόσμο, ενώ καταναλωτές και η πλειοψηφία των πωλητών και εμπόρων, φορούσαν μάσκες. Ωστόσο οι αποστάσεις μεταξύ των πάγκων, επί της ουσίας δεν μπορούμε να πούμε ότι τηρήθηκαν, πολλοί πάγκοι μεταξύ τους γειτνίαζαν αν και στην λαϊκη αγορά δεν συμμετείχε το σύνολο των πωλητών.

Σε συνομιλία που είχαμε με αρκετούς από τους πωλητές βιομηχανικών ειδών, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που επετράπη ξανά η λειτουργία της λαϊκής, γιατί όπως τόνισαν οι περισσότεροι βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση με όλα τα εμπορεύματα τους αδιάθετα και με μεγάλο στοκ, ενώ  οι υποχρεώσεις τρέχουν. Μάλιστα οι τιμές των προϊόντων τους ήταν ιδιαίτερα χαμηλές, με στόχο να μπορέσουν να έχουν έναν ικανοποιητικό τζίρο. “ Και να ‘μπούμε’ μέσα’ δεν μας ενδιαφέρει και πολύ σήμερα πρώτη μέρα, αρκεί στα ταμεία μας να μπορέσουν να μπουν λίγα ευρώ” επισήμαναν.

Ικανοποιημένοι όμως και ευχάριστα έκπληκτοι ήταν και οι καταναλωτές που τους δόθηκε μετά από πολύ καιρό η ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα στην λαϊκή και να ψωνίσουν σε χαμηλές τιμές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος