FOLLOW US: facebook twitter

Επαφές με κατοίκους και φορείς είχε στην Ανδρίτσαινα ο δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος

Ημερομηνία: 03-12-2023 | Συντάκτης:

«Επί τάπητος» ζητήματα που απασχολούν τους δημότες

Στα πλαίσια και της προεκλογικής του δέσμευσης για συχνή παρουσία σε όλες τις Δ.Ε. του δήμου

Ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Ανδρίτσαινας εξέτασε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, κατά την παρουσία του την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στην  ιστορική έδρα του δήμου.

Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων είχε συναντήσεις  με κατοίκους  και φορείς της περιοχής, όπου  ενημερώθηκε  για θέματα και προβλήματα της καθημερινότητας,  με σκοπό  τη δρομολόγηση άμεσων λύσεων για την επίλυσή τους.

Παράλληλα  στον κ. Μπαλιούκο από αρμόδιους εκπαιδευτικούς τέθηκαν  ζητήματα που αφορούν το  δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο  της Ανδρίτσαινας, προκειμένου να συνεχιστεί η  απρόσκοπτη  λειτουργία τους.

Η παρουσία του κ. Μπαλιούκου καθώς και άλλων στελεχών  του δήμου θα είναι συχνή στις Δημοτικές Ενότητες, κατά  την ερχόμενη δημοτική περίοδο, κάτι που αποτέλεσε προεκλογική δέσμευση  του επί επτά φορές επανεκλεγέντα  δημάρχου, εγκαινιάζοντας μια καινούργια  εποχή  όσον αφορά και την παρακολούθηση εκδηλώσεων καθώς και άλλων δραστηριοτήτων,  στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος