FOLLOW US: facebook twitter

Επαφές Δ. Αβραμόπουλου με φορείς και πολίτες της Ηλείας

Ημερομηνία: 07-11-2023 | Συντάκτης:

Σειρά συναντήσεων και επαφών με πολίτες, τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ηλείας κ. Κώστα Νικολούτσο και εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων είχε το τελευταίο διήμερο ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Υπουργός και Βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Αντικείμενο συζήτησης,  ζητήματα του Νομού και το κυβερνητικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή.

Παράλληλα ο κ. Αβραμόπουλος, αποδεχόμενος πρόσκληση  του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ωλένης, παραβρέθηκε και μίλησε στην εκδήλωση απονομής των «βραβείων Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου» σε αριστούχους μαθητές από τα Γυμνάσια Καράτουλα και Γουμέρου και το Λύκειο Καράτουλα.

Κατά την παραμονή του στην Ηλεία ο κ. Αβραμόπουλος συναντήθηκε και συζήτησε με στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, τα οποία ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν ο απολογισμός της φετινής αντιπυρικής περιόδου, που ολοκληρώθηκε με άριστα αποτελέσματα, κυρίως λόγω της άμεσης απόκρισης, της έγκαιρης κινητοποίησης και της αποτελεσματικής επέμβασης των πυροσβεστικών δυνάμεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia