FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Ο.Κ.: Διαφωνίες και διακοπή κατά την σύσταση του νέου Δ.Σ.

Ημερομηνία: 06-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με… ευτράπελα ξεκίνησε χθες η θητεία της προσωρινής διοίκησης της Ε.Ο.Κ.. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διέκοψε προσωρινά την τηλεδιάσκεψη των μελών για την σύσταση του νέου Δ.Σ και αποχώρησε μαζί με τον Αριστείδη Γολέμη. Εν συνεχεία «έπεσε» το link από την εφαρμογή του Zoom και η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Το πρωί είχε παραιτηθεί ο Νίκος Φιλίππου και ήταν η δεύτερη παραίτηση μετά από αυτή του Σωτήρη Κουλοσούσα, τον οποίο αντικατέστησε ο πρώτος αναπληρωματικός Μιχάλης Βακαλόπουλος. Ο Γιάννης Καλαϊτζάκης ήταν ο δεύτερος αναπληρωματικός της διοίκησης που είχε ορίσει το Πρωτοδικείο και πήρε τη θέση του Φιλίππου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της συνεδρίασης, οι εκπρόσωποι της απερχόμενης διοίκησης αρνούνταν ότι ο Καλαϊτζάκης έχει δικαίωμα ψήφου, επικαλούμενοι ότι δεν του είχε σταλεί πρόσκληση για συμμετοχή στη συνεδρίαση. Υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου έθεσαν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος προτάθηκε από την παράταξη Φασούλα. Ενώ η ψηφοφορία ήταν στο 9-8, εκείνος που απέμενε να ψηφίσει ήταν ο Γιάννης Καλαϊτζάκης, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την παράταξη του Φασούλα να ψηφίσει τον Φάνη Χριστοδούλου. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διαφώνησε ότι έχει δικαίωμα ψήφου ο Καλαϊτζάκης και ακολούθησε η προσωρινή διακοπή της τηλεδιάσκεψης, η οποία λίγα λεπτά μετά έγινε οριστική καθώς «έπεσε» η εφαρμογή Zoom λόγω τεχνικού προβλήματος!

Πάντως, τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής Διοίκησης της Ε.Ο.Κ. συνέχισαν την τηλεδιάσκεψη και προχώρησαν στην ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου ως πρόεδρο. Το θέμα είναι κατά πόσο πρόκειται για νόμιμη κίνηση και αν θα την αποδεχθεί το Πρωτοδικείο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος