FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσίασε η βραδιά παραδοσιακής μουσικής από το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης

Ημερομηνία: 22-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την συναυλία παραδοσιακής μουσικής που έδωσε την Κυριακή το βράδυ το Μουσικό σχολείο Βαρθομλομιού, αποδείχθηκε το νέο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

Μια εξαιρετική βραδιά με δημοτικά, λαϊκά και σμυρνέικα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα που διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες, με την εννιαμελή ορχήστρα του σχολείου, τον π. Γεώργιο Αναναγνωστόπουλο να παίζει βιολί, τον Αλέξανδρο Φουκαρά σε κιθάρα και μπουζούκι, τον Φώτη Τζανέτο στο κλαρίνο, τον μαθητή Βασίλη Μαχαίρα στο ούτι, την Γεωργία Αναγνωστοπούλου και τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού που ερμήνευσαν τα τραγούδια.

Όλοι οι μαθητές του Σχολείου, τόσο η ορχήστρα με τα παραδοσιακά όργανα όσο και η χορωδία παρουσίασαν ένα εξαίσιο πρόγραμμα που αποδεικνύει πόσο σοβαρη καλλιτεχνική δουλειά γίνεται στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού με την Δ.ντρια Μαρία Μπίρμπα και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, παρά τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν τόσο σε θέματα υποδομών όσο και σε εκείνα των μουσικών οργάνων όπου πολλά από αυτά χρειάζονται ανανέωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος