FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Απτόητος ο Κόροιβος στον Πειραιά

Ημερομηνία: 22-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Υπάρχει μια αβεβαιότητα στα οικονομικά θέματα του Κοροίβου, αλλά οι παίκτες απτόητοι συνεχίζουν ενόψει του αυριανού αγώνα στον Πειραιά, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι του Ολυμπιακού Β΄. Οι ερυθρόλευκοι πάνε καλά (5 νίκες, 1 ήττα) και μόλις προχθές επικράτησαν της Ελευθερούπολης (89-85). Κι ο Κόροιβος όμως εκτός παλεύει όλα τα παιχνίδια. Έτσι θα παλέψει και αύριο στο βοηθητικό του Σ.Ε.Φ..

*Θα σφυρίξουν οι Κατραχούρας (Κρήτης), Δόλγυρας (Μαγνησίας), Τσιμπούρης (Κεντρικής-Νότιας Πελοποννήσου).

 

 

Μεγάλο ταξίδι ο ΠΑΟΒ

Το μεγάλο ταξίδι στην Ερμιονίδα κάνει αύριο ο Παμβουπρασιακός (με διανυκτέρευση), ώστε οι παίκτες ξεκούραστοι να ριχτούν στη μάχη με την τοπική Ένωση. Πλην Γούρμου πάντες οι λοιποί θα ταξιδέψουν ως εκεί με στόχο να «πολεμήσουν» στο γήπεδο. Εκεί θα συναντήσουν και τον άλλοτε συμπαίκτη τους, τον Καρούτη. Θα σφυρίξει ο Αλάμπεης (Αθήνας).

 

 

Αδυσώπητη μάχη ο Πανηλειακός

Σκληρή μάχη αναμένεται να δώσει ο Πανηλειακός κόντρα στο Διαβολίτσι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, που για όλες τις ομάδες θα είναι «οι νόμοι και οι προφήτες», μ’ άλλα λόγια ματς αποφασιστικά και δύσκολα, καθώς ο όμιλος φλέγεται.

 

*Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Έχει ηθικό μετά την ισοπαλία στην Πάτρα και θα παλέψει με νύχια και με δόντια. Το να θυμίσω πως στις αρχές της περιόδου η ομάδα έχει φέρει 1-1 στο Διαβολίτσι περιττεύει. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί εκείνο το παιχνίδι ήταν φιλικό.

 

*Είναι σημαντικό πως ξεκίνησε ο Μπουρνέλης, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει. Στον αγώνα ορίστηκε διαιτητής ο Μπόζνος (Αρκαδίας), ένας νέος διαιτητής και ο Θεός φυλάξοι.

*Εν τέλει ο κόσμος, αυτός ο λίγος έστω, ας κατεβεί στο γήπεδο. Ας ενωθεί με τους οργανωμένους, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν για τη νίκη!

 

 

Τέλος ο Ρουμελιώτης

Τελικά ο Άρης Ρουμελιώτης δεν άντεξε την πίεση και την γκρίνια από πλευράς προέδρου και αναγκάστηκε για το καλό της ομάδας σε παραίτηση από το πόστο του τεχνικού  του Ολυμπιακού Ζαχάρως. Στη θέση του κάθε εχέφρων και λογικός άνθρωπος το ίδιο θα έκανε. Εδώ ολόκληρος Τσίρκοβιτς είναι αποφασισμένος να τα βροντήσει και να εγκαταλείψει τη Σπάρτη, μην αντέχοντας τη γκρίνια και την εσωστρέφεια.

 

 

Έρχεται ο Βλαχιώτης στη Ζαχάρω

Μετά το στραπάτσο την προηγούμενη αγωνιστική από τα Βραχνέικα, ο Αστέρας Βλαχιώτη έρχεται στη Ζαχάρω φουριόζος. Θα τον αφήσουν τα παιδιά από τη Ζαχάρω να αλωνίσει ή θα πάρουν εκδίκηση για τις μέχρι τώρα ατυχίες τους; Από τον πάγκο θα τους καθοδηγήσει ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, που επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από 5 μήνες.

 

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Εμπρός πίσω τα Νικολοβάρβαρα κι ο άγριος κόσμος είναι στα χάι του. «Φαγώθηκε» ήδη ο πρώτος προπονητής κι αναλαμβάνει έπειτα από ενάμιση χρόνο ο Αλέκος Τομαρόπουλος, εκ Βουνάργου ορμώμενος και ικανότατος, όπως έχει δείξει στο παρελθόν. Από τότε που είχε αναλάβει τη Δάφνη.

*Έγινε και το πρώτο σκληρό, εξοντωτικό παιχνίδι (Αστέρας-Σαβάλια) και θα δούμε τι θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (Νίκη-Αστέρας).

 

Τέσσερα διπλά;

Ακόμη και τέσσερα διπλά μπορούν να έρθουν την 9η αγωνιστική. Ναι σίγουρα. Υποψήφιες αρκετές ομάδες, γιατί υπάρχουν αμφίρροπα παιχνίδια. Για παράδειγμα: Πελόπιο-Ολυμπιάδα ή Προοδευτική-Ξενοφών. Ακλόνητο φαβορί η Δόξα για πολλούς και ποικίλους λόγους ή όχι;

 

Βροχή τα γκολ

Απολύτως φυσιολογικά τα αποτελέσματα προχθές για το Κύπελλο. Εν μέσω βροχής, επόμενο να βρέξει γκολ. Στα Καβάσιλα ο Αίας 6-1 την Πηνεία, στην Ανδραβίδα το Κουρτέσι 6-1 την Πρόοδο. Πάντα μπροστά στο σκορ ο Αλφειός απέκλεισε τον Πέλοπα Πελοπίου 4-2. Μόνο ένα παιχνίδι πήγε στα πέναλτι. Με άσφαιρα πυρά στο Κατσαρού, Κόροιβος και Γεράκι, ούτε για δείγμα γκολ στο 90λεπτο, αλλά και στην παράταση. Στα πέναλτι μίλησε η εμπειρία. Έβαλε τέσσερα ο Ν. Κόροιβος, ένα ο Εθνικός Γερακίου. Θα έχουν κάτι να θυμούνται τουλάχιστον οι παίκτες.

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Εξαιρετικά τα πάει έξω ο Νίκος Σταυρόπουλος, διο και πήρε τρίτο ορισμό στη Γ΄ Εθνική. Θα παίξει το ντέρμπι της Ζακύνθου (Ζάκυνθος-Τσιλιβή) με βοηθούς τους Πήττα, Καραλή, οι οποίοι τις προάλλες είχαν πάει Ρόδο (Ιάλυσος-Τριγλία). Προτείνουμε στον κ. Κυριακάκη να τους βάλει και τους τρεις τη Δευτέρα στο Τραγανό. Άλλωστε το νησί δίπλα μας είναι. Να τους κλείσει κάποιος νοτιάς δεν το βλέπουμε.

*Ο Ρηγόπουλος το πήρε το παιχνιδάκι στην Α΄ τοπική. Επιτέλους. Οι επάνω δεν έχουν κατά νου να τους ορίσουν στη Γ΄ Εθνική ούτε αυτόν ούτε τον Β. Τσάκαλη.

*Ως τώρα στην Α΄ τοπική έχουν σφυρίξει 13 διαιτητές. Άντε ο πίνακας να έχει μέσα άλλους 2-3. Την επομένη θα ασχοληθούμε με τους βοηθούς της κατηγορίας.

*Την περασμένη Τετάρτη ο Σφυρής ήταν στα Καβάσιλα και ο Παυλόπουλος στο Επιτάλιο. Σφύριξαν όμως αντίθετα. Αυτό κάπως λέγεται… Το γιατί είναι ψιλά γράμματα για εμάς τους θνητούς.

*Στην Πάτρα πάει ως παρατηρητής διαιτησίας ο Νίκος Ρουμπάνης. Θα δει το νέο διαιτητή, Τσοπλάκο (Αιτωλοακαρνανίας) στο Θύελλα-Σπάρτη.

 

Γήπεδο χαλί

Εκείνο το παιχνιδάκι της Β΄+Γ΄ Κατηγορίας Άρης Λάνθι-Άφοβος Βροχίτσας ήταν ενδιαφέρον. Κύλησε με υπεροχή των γηπεδούχων αλλά πιο εύστοχος ο Άφοβος (όπως παλιά) πήρε τη νίκη (3-2). Το σημαντικότερο, έγινε σε γήπεδο χαλί. Το φροντίζει ο φίλος Σπύρος Καραγκούνης, που τόσα έχει προσφέρει στην ομάδα του χωριού!

*Άντε και καλή αγωνιστική. Χωρίς βία, χωρίς τραυματισμούς. Στο επανιδείν την Τρίτη!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος