FOLLOW US: facebook twitter

Ενίσχυση προσωπικού και υποδομών

Ημερομηνία: 26-01-2024 | Συντάκτης:

-Με την Ένωση Αστυν. Υπαλλ. Ηλείας συναντήθηκε ο Υφυπουργός Ανδρέας Νικολακόπουλος

Τα προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης συζήτησε με  αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τον ταμία & τον αναπληρωτή γραμματέα, ο Ηλείος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος Γρηγόρης Κατσώλης, του ζήτησαν την στελέχωση της Διεύθυνσης μέσω των ετήσιων τακτικών μεταθέσεων είτε μέσω δράσεων που εκπονεί το Υπουργείο προς ενίσχυση υπηρεσιών με αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, καθώς και τη στήριξη των Υπηρεσιών Ασφάλειας με περιπολικά.

«Οι ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες το νομού δεν μπορούν να ανταποκριθούν με επάρκεια στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες. Επιπλέον ζητήθηκε η ενίσχυση, κυρίως των Υπηρεσιών Ασφαλείας, με οχήματα τα οποία θα συμβάλουν στην ασφαλή άσκηση των καθηκόντων των υπηρετούντων σε αυτές συναδέλφων», σημείωσε ο κ. Κατσώλης υπενθυμίζοντας ότι πρέπει να επισπευθούν οι εργασίες μεταστέγασης ορισμένων Αστυνομικών Υπηρεσιών του νομού και έθεσε ορισμένα ακόμα ζητήματα τα οποία θα συμβάλουν στην ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των αστυνομικών.

«Ο κ. Νικολακόπουλος δήλωσε ενήμερος για τα πραγματικά τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, καθώς και προ της ανάληψης των νέων του καθηκόντων είχε ενδελεχώς ασχοληθεί με τα περισσότερα εξ’ αυτών, διαβεβαιώνοντάς μας παράλληλα πως θα σταθεί αρωγός στα δίκαια αίτηματά μας προκειμένου να επιτευχθεί η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες του νομού.Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας θα συνεχίσει να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της ασφάλειας στις τοπικές κοινωνίες, χωρίς να υπάρχει παράλληλα εργασιακή επιβάρυνση των συναδέλφων και μάλιστα εις βάρος της ασφάλειας και της υγείας τους», ανέφερε ο κ. Κατσώλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia