FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση Πολιτικής Προστασίας: Καμία αναφορά σε Football League, Γ΄ Εθνική και στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ

Ημερομηνία: 29-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Καμία αναφορά δεν έγινε για το θέμα της επιστροφής στις προπονήσεις στη Football League και στη Γ΄ Εθνική του ποδοσφαίρου καθώς και στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ κατά τη σημερινή ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας.

Football League και Γ΄ Εθνική από πλευράς ποδοσφαίρου και οι εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ, περίμεναν διακαώς τη σημερινή μέρα καθώς υπήρχε διάχυτη η εντύπωση πως τα εν λόγω πρωταθλήματα θα λάμβαναν το πράσινο φως για την επιστροφή στις προπονήσεις, κάτι που θα σηματοδοτούσε την επανέναρξή τους. Εντούτοις, τα αυξημένα κρούσματα των τελευταίων ημερών φαίνεται πως εμπόδισαν την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων να ασχοληθεί με τις χαμηλές κατηγορίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αρκέστηκε απλά να ανακοινώσει τη συνέχιση της λειτουργίας Super League 1 και 2 και της Basket League.
Ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα για να μάθουμε αν τελικά οι συγκεκριμένες εθνικές κατηγορίες των δύο δημοφιλέστερων σπορ, θα επανεκκινήσουν ή όχι, αναλόγως βέβαια και το επιδημιολογικό φορτίο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος