FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση για θέματα πυρασφάλειας σε σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής από την Πυροσβεστική στο Ι.ΙΕΚ Σμαρνάκη

Ημερομηνία: 17-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86866″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια ενημέρωση με πολύ μεγάλη πρακτική σημασία, για θέματα πυρασφάλειας (χρήση φορητών μέσων πυρόσβεσης και επίδειξη πυροσβεστικών εργαλείων), έκανε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, κ. Παπακοσμάς, προς τους σπουδαστές των ειδικοτήτων “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)” και “Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής” του Ι.ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ.

Οι σπουδαστές δύο ειδικοτήτων που στο άμεσο μέλλον στην καθημερινότητά τους ως επαγγελματίες στο χώρο της μαγειρικής, της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής θα πρέπει να έχουν γνώσεις σχετικές με την πυρασφάλεια, αφενός ενημερώθηκαν για τέτοια θέματα και τους τρόπους πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης πιθανών προβλημάτων στο χώρο εργασίας τους και αφετέρου είχαν την ευκαιρία να δουν και στην πράξη πώς χρησιμοποιούνται τα φορητά μέσα πυρόσβεσης.

Εξάλλου, ο στόχος του Ι.ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ είναι να προσφέρει στους σπουδαστές του όχι μόνο τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις αλλά και την πρακτική εμπειρία που θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν σε επιτυχημένους επαγγελματίας στον τομέα της ειδικότητάς τους.

Η διοίκηση του Ι.ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου για την ενημέρωση και τη συνεργασία εν γένει.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot