FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση για “όλα” στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού

Ημερομηνία: 24-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

Την Παρασκευή το πρωί

Με σαράντα θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 10 το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού υπό την προεδρία του Παναγιώτη Παρασκευόπουλου.

Στη διάρκεια της συνεδρίαση θα γίνει ενημέρωση από τον Διευθυντή του ΓΟΕΒ Δημοσθένη Αλεξόπουλου για την οικονομική και διοικητική κατάσταση του Οργανισμού αλλά και για τις νομικές εκκρεμότητες και τις δανειακές υποχρεώσεις καθώς και τις λοιπές υποχρεώσεις προς ΕΦΚΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους αλλά και προς τρίτους.

Ακόμα θα γίνει ενημέρωση για την Υδροηλεκτρική Ηλείας ΑΕ (ΥΔΡ.ΗΛ Α.Ε) και συζήτηση- έγκριση του ισολογισμού- απολογισμού ετους 2021. Μεταξύ των άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν θα είναι η κατάσχεση ποσών αλλά και η δέσμευση ποσών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, η λήψη απόφαση για προσπάθεια συμβιβαστικής εξωδικαστικής επίλυσης καταβολής ποσών, η ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού κ.α.

Επίσης, θα γίνει ενημέρωση για την επένδυση με φωτοβολταικά στη λίμνη Πηνειού καθώς και για την κατάσταση του εγγειοβελτιωτικού έργου, του ηλεκτρολογο- μηχανολογικού εξοπλισμού, την κτιριακή κατάσταση των αντλιοστασίων και των υπηρεσιακών αυτοκινήτων.

Παράλληλα θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του ηλεκτρονικού συστήματος απομακρυσμένης παρακολούθησης, λειτουργίας των αντλιοστασίων, καταγραφή του συνόλου του εξοπλισμού, προγραμματισμός ενεργειών για τη δρομολόγηση έργων και εργασιών στραγγιστικής προστασίας του εγγειοβελτιωτικού έργου, έγκριση απόφασης του προέδρου για την απευθείας ανάθεση επισκευής αντλιών λόγω του κατεπείγοντος και άλλα τρέχοντα θέματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος