FOLLOW US: facebook twitter

«Ένα πιο σκοτεινό φως»

Ημερομηνία: 03-04-2024 | Συντάκτης:

Παρουσιάστηκε στο Σινε Άστρον το βιβλίο της Λεχαινίτισσας συγγραφέως Μαρίας Συλλαϊδή

Ο κόσμος μας είναι ιδιαίτερα περίπλοκος και αντιφατικός! Τίποτα και κανείς δεν είναι απολύτως αυτό που φαίνεται. Όλες και όλοι έχουμε τη φωτεινή αλλά και τη σκοτεινή πλευρά μας. Αυτήν την αίσθηση που αποκομίζει ο αναγνώστης των είκοσι διηγημάτων φαντασίας και τρόμου που απαρτίζουν την πρόσφατη συγγραφική δημιουργία της Λεχαινίτισας συγγραφέως Μαρίας Συλλαϊδή , με τον αιγνιγματικό τίτλο: “Ένα πιο σκοτεινό φως” ,ήρθε να επιβεβαιώσει η ίδια η συγγραφέας στην παρουσίαση του βιβλίου της , που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στο σινε Άστρον στα Λεχαινά.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι φιλόλογοι Αργυράκη Μαργαρίτα και Αδαμοπούλου Ευγενία, ενώ αποσπάσματα διάβασε η Φωτεινή Ασημακοπούλου! Με θέα το Κάστρο Χλεμούτσι, τον Βασιλιά του Αγρού, τους αλαφροΐσκιωτους, τις γοργονίδες και τους μαγικούς καθρέφτες ο τρόμος ξυπνά και μας παρασύρει στο Ενα πιο Σκοτεινό Φως.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική ήταν η παρέμβαση της ίδιας της συγγραφέως που μίλησε για το βιβλίο της τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το « Ένα πιο σκοτεινό φως » δεν είναι απλά ένας τίτλος χωρίς νόημα. Το νόημά του είναι σε κάθε χαρακτήρα του βιβλίου.  Οι αναγνώστες θα διαβάσουν είκοσι διηγήματα τρόμου με ανατρεπτικό τέλος. Το 20 είναι ένας φυσικός, άρτιος αλλά και άφθονος αριθμός, αφού το άθροισμα των διαιρετών του, πλην του εαυτού του, είναι μεγαλύτερο από τον ίδιο. Αφθονία λοιπόν, τρόμου. Το σκοτάδι ξυπνά και αναζητά τα θύματά του..».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia