FOLLOW US: facebook twitter

Κοπανιτσάνος & Αλεξανδρόπουλος: «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους»

Ημερομηνία: 12-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Β. Κοπανιτσάνος και Ν. Αλεξανδρόπουλος απένειμαν τα εύσημα στους παίκτες του Κεραυνού Βρίνας, μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Α1

Η σεζόν στην Α1 DEDALOS SECURITY είχε άδοξο τέλος, καθώς διεξήχθησαν μόλις 6 αγωνιστικές και ο Κεραυνός Βρίνας στην επιστροφή του μετά από αρκετά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου έμελλε να είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι την διακοπή στις αρχές Νοεμβρίου. Οι «μελανόλευκοι» υπό τις οδηγίες του φερέλπιδος προπονητού, Νίκου Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος για άλλη μια σεζόν με χαμηλό μπάτζετ δημιούργησε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, βρέθηκαν στην τιμητική 5η θέση, με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, που λίγοι περίμεναν. Ο 36χρονος προπονητής, μετά την επισημοποίηση της οριστικής διακοπής, μέσω ανάρτησής του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνεχάρη τους παίκτες του για την πορεία της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έκαναν το αδύνατο δυνατό!

Ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτό ήταν για φέτος… Μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, μια χρονιά ιδιαίτερη μας άφησε γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά για όλα αυτά που καταφέραμε μαζί και πικρή γιατί δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό που χτίσαμε με ιδρώτα στο γήπεδο από τις αρχές Αυγούστου. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς, από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί καταφέραμε το ακατόρθωτο. Σας πίστεψα και σας στήριξα από την αρχή γιατί ήμουν σίγουρος για εμάς. Περάσαμε πολλά, όλα όσα έπρεπε για να γίνουμε ΟΜΑΔΑ, και μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή, αλλά εσείς κάνατε το αδύνατο δυνατό. Είμαι περήφανος για ΟΛΟΥΣ σας, και σας ευχαριστώ θερμά για αυτή την συνεργασία. Ακόμα περισσότερο ευχαριστώ αυτούς που δεν μας πίστεψαν, γιατί μας έδωσαν δύναμη για την συνέχεια. Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε ποδοσφαιρικά, και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις συγκινήσεις που μου προσφέρατε είναι πραγματικά λίγο».

Β. Κοπανιτσάνος: «Είστε όλοι σας άξιοι»

Ο διοικητικός επικεφαλής του Κεραυνού, Βασίλης Κοπανιτσάνος, ο οποίος πίστεψε πολύ σε αυτή την ομάδα, πρόσθεσε στη δήλωση του Νίκου Αλεξανδρόπουλου το δικό του «ευχαριστώ» σε προπονητή και παίκτες, γράφοντας τα εξής: «Πέρασαν πάνω από πέντε μήνες διακοπής και δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η επίσημη σημερινή απόφαση! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας, Νίκο Αλεξανδρόπουλο, καθώς και σε όλα τα παιδιά του Κεραυνού μας για τα τόσα πολλά που κατάφεραν στο λίγο που μας δόθηκε η δυνατότητα… Είστε όλοι σας άξιοι και σας αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια! Όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες του covib-19 θα συναντηθούμε και πάλι όλοι μαζί για να κάνουμε τον επίσημο απολογισμό μας, και ταυτόχρονα θα “τρέχουν” οι προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν… Σας ευχαριστώ προσωπικά όλους μαζί και έναν – έναν σας ξεχωριστά!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος