FOLLOW US: facebook twitter

«Εμείς τα παιδιά έχουμε το δικαίωμα να απολαμβάνουμε με ασφάλεια τους κοινόχρηστους χώρους»

Ημερομηνία: 07-04-2024 | Συντάκτης:

-Πρωτοβουλία του Δήμου Πύργου σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων 1ου Πειραματικού δημοτικού σχολείου

«Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, μπορούμε να απολαμβάνουμε με ασφάλεια τους κοινόχρηστους χώρους». Είναι το μήνυμα της δράσης που υλοποίησε το πρωί του Σαββάτου (06/04/24) ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου της πρωτεύουσας του Νομού.

Ο Δήμαρχος  κ. Ευστάθιος Καννής μαζί με τους μαθητές που τον συνόδευαν, μοίρασαν ενημερωτικά έντυπα για την ασφαλή πρόσβαση και χρήση πλατειών και πεζόδρομων χωρίς την παρουσία οχημάτων σε δημότες που απολάμβαναν την πρωινή τους  βόλτα  στο κέντρο της πόλης.

Οι μικροί δημότες μετέφεραν στους μεγαλύτερους, μέσω αυτής της δράσης, το δικαίωμα  που έχουν να χαίρονται τους χώρους αυτούς, χωρίς να ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος από την διέλευση ή την στάθμευση αυτοκινήτων και δικύκλων.

Μία πρωτοβουλία που βρήκε ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση από τους κατοίκους του Πύργου, οι οποίοι αντιμετώπισαν με χαμόγελο τους νεαρούς αγγελιοφόρους των αλλαγών για τη βελτίωση της καθημερινότητας που η Δημοτική Αρχή επιχειρεί να  εφαρμόσει στη λειτουργία της πόλης.

Όπως είναι γνωστό,  από τη Δευτέρα 8 Απριλίου η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με την Τροχαία θα βεβαιώνουν παραβάσεις σε όσους οδηγούς κυκλοφορούν ή παρκάρουν σε πεζόδρομους και πλατείες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος