FOLLOW US: facebook twitter

Έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνική υποδομή τα βασικότερα προβλήματα

Ημερομηνία: 14-10-2022 | Συντάκτης:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤ ΥΠΑΛΛ. ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Λ. ΒΑΡΟΥΞΉ

Λ Βαρουξής: «Αρωγός στις διεκδικήσεις σας με στόχο την καλύτερη αστυνόμευση»

Τα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί της Ηλείας στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και αποτελούν τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού   με κυρίαρχο την έλλειψη προσωπικού, τέθηκαν στην συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας με τον Εκπρόσωπο Τύπου Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ Λευτέρη Βαρουξή που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Α.Δ. στον Πύργο.

Από την πλευρά των Αστυνομικών ο Πρόεδρος  κ Γρηγόρης Κατσώλης αναφέρθηκε   στο θέμα των 80 οργανικών θέσεων που παραμένουν κενές, στην παλαιότητα του υλικοτεχνικού εξοπλισμού που θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας που τον χρησιμοποιούν καθώς και στο ότι ενώ το επάγγελμα του Αστυνομικού έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνο δεν υπάρχει και η ανάλογη μισθολογική αντιμετώπιση. Επίσης στον αγώνα που κάνουν προκειμένου να βρουν χορηγούς ώστε να μπορέσουν να βελτιώσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό και κυρίως για την αλλαγή ελαστικών των οχημάτων τους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην παλαιότητα των συμβατικών αυτοκινήτων  και την αναγκαιότητα που υπάρχει για την αλλαγή τους ώστε να παρέχουν ασφάλεια στους αστυνομικούς που τους κάνουν χρήση.

Από την πλευρά του κ Βαρουξή επισημάνθηκε ότι πάντα ήταν στον πλευρό των διεκδικήσεων των Αστυνομικών μέσα από την προβολή των αιτημάτων τους καθώς και ότι θα συνεχίζει να στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα καταβάλλουν προκειμένου να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας και να αυξήσουν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Από την πλευρά των Αστυνομικών αναγνωρίστηκε η διαχρονική συνδρομή του κ Βαρουξή στους αγώνες που κάνουν,  μέσα από την προβολή των διεκδικήσεων τους  από τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει καθώς και η συνεχής στήριξη στο έργο τους τονίζοντας χαρακτηριστικά πως  είναι «από παλιά γνωστός».

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ Παναγιώτης Ζώντος έθεσε το θέμα αφαίρεσης του επιδόματος για τα παιδιά πάνω από ένα όριο ηλικίας χωρίς  όμως να έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από την οικογένειά τους. 

Επίσης ο κ Κατσώλης έθεσε το ζήτημα  των αποσπάσεων που επιτείνουν το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού καθώς επίσης και το θέμα της φύλαξης και της συνοδείας των ψυχικά ασθενών στα ιδρύματα, έργο για το οποίο διατίθεται αστυνομικοί που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην αστυνόμευση του νομού.                                                                                                                  Ο κ Βαρουξής τόνισε πως κάτω από τα σημερινά δεδομένα θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε προσπάθεια των αστυνομικών που θα έχει ως στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών αστυνόμευσης  στην Ηλεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot