FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Αποκαλυπτήρια με ντέρμπι -Κόντρα στον Τρίτωνα το Σάββατο στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 14-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O Κόροιβος «αποκαλύπτεται» μπροστά στο κοινό του σε επίσημο παιχνίδι, στο Κλειστό της Ήλιδας, αύριο Σάββατο στις 5μ.μ., κόντρα στον Τρίτωνα, για την 2η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν (Α2 Εθνική). Η ηλειακή ομάδα για 15 συνεχή σεζόν λαμβάνει μέρος σε πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ, και είναι ένας αγώνας γιορτή για την Αμαλιάδα και την Ηλεία γενικότερα. Άλλωστε, το επίπεδο της Α2 είναι πολύ υψηλό, τα περισσότερα ματς είναι συναρπαστικά σε εξέλιξη και κυρίως στην Ήλιδα οι φίλαθλοι έχουν δει σπουδαία παιχνίδια με ανατροπές, παρατάσεις και γενικότερα πολλές συγκινήσεις. Ένα τέτοιο ήταν και το περσινό Κόροιβος-Τρίτωνας, στις 21 Νοεμβρίου, όπου η πανίσχυρη αθηναϊκή ομάδα είχε επικρατήσει με 100-97 στην παράταση, με τον Παπαρέγκα με δύο τρίποντα εκτός ισορροπίας (!) να μειώνει 98-97 και τον Μαστρογιαννόπουλο να αστοχεί σε μακρινό τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο! Φέτος, οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πολύ το ρόστερ τους, είναι δυνατές και το ματς αναμένεται ξανά ντέρμπι. Ο νεανικός και φέτος Κόροιβος όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερος, διότι άργησε να επανδρώσει το ρόστερ του, και στόχος του είναι να ξεκινήσει με νίκη στο «κάστρο» της Ήλιδας, εκεί όπου πέρυσι λύγισε τους περισσότερους αντιπάλους του.

«Όλοι δίπλα στην ομάδα»

Ο Κόροιβος εξέδωσε χθες το απόγευμα ανακοίνωση-κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας να δώσει βροντερό «παρών» στο Κλειστό το Σάββατο:

«Μια νέα μπασκετική χρονιά ξεκίνησε και ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ όλης της ΗΛΕΙΑΣ συνεχίζει να δηλώνει “παρών” ακόμα μια χρονιά  σε υψηλό επίπεδο. Η στήριξη της ομάδας από τον κόσμο της Ηλείας είναι καθοριστική. Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου  στο γήπεδο αποτελεί βασικό παράγοντα για την πορεία της ομάδας στο μακρύ και συναρπαστικό πρωτάθλημα της ELITE LEAGUE. Έτσι, το Σάββατο 15/10 στις 5μ.μ. στο κλειστό της Αμαλιάδας, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα, γεμίζουμε το γήπεδο, και γινόμαστε ο 6ος παίκτης που θα οδηγήσει την ομάδα στην νίκη.

-ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ !

-ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !

-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ».

To πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 15/10

Απ. Κόντου 16.00: Φ.Ε.Α. Ν.Φ./Ν.Χ.-Ελευθερούπολη (Μηλαπίδης-Σκανδαλάκης-Κατσαπρακάκης)

Χολαργού 17.00: Παπάγου-Ερμής Σχηματαρίου (Tσώνος-Νάστος-Τηγάνης)

Αγ. Θωμά 17.00: Μαρούσι-Αίας Ευόσμου (Στρέμπας-Ζιώγας-Ασλανίδης)

Ιβανώφειο 17.00: Ηρακλής-Ν.Ε. Μεγαρίδος (Γερακίνης-Ελευθεριάδης-Παζώλης)

Υμηττού 17.00: Αμύντας-Πανερυθραϊκός (Τσαχάκης-Γεράνιος-Τεφτίκης) 

Ήλιδας 17.00: Κόροιβος -Τρίτων (Καρπάνος-Τσιμπούρης-Μαρινάκης)

Αλ Δημόγλου 17.00: Καβάλα-Ψυχικό (Λόρτος-Μπακάλης-Δέλλας)

Κυριακή 16/10

Μεσολογγίου 15.00: Χ. Τρικούπης-Αγρίνιο (Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.-Χατζημπαλίδης)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος