FOLLOW US: facebook twitter

ΕliteLeague: Στους καλύτερους νεαρούς παίκτες της πρεμιέρας ο Καλαϊτζάκης του Κοροίβου

Ημερομηνία: 12-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος διαθέτει και φέτος πολλούς νεαρούς παίκτες, δείχνοντας εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και ποντάροντας στην φιλοδοξία τους να διακριθούν. Στην πρεμιέρα της EliteLeague αγωνίστηκαν από πλευράς Κοροίβου τρεις παίκτες κάτω των 23 ετών. Τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής πήρε ο 20χρονος ταλαντούχος γκαρντ, Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης, με 22 λεπτά συμμετοχής, όπου είχε 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ και ήταν ο 5ος καλύτερος νεαρός παίκτης σε αποδοτικότητα (Efficiency, όπως αναγράφει η επίσημη σελίδα της EliteLeague) στην πρεμιέρα της EliteLeague, μεταξύ των 32 συνολικά κάτω των 23 ετών που συμμετείχαν.

Έπαιξε επίσης από πλευράς Κοροίβου ο 22χρονος φόργουορντ Αντώνης Καραγεωργίου και σε 7 λεπτά συμμετοχής είχε 2 πόντους κι 1 ριμπάουντ, ενώ 6 λεπτά αγωνίστηκε ο προερχόμενος από τραυματισμό, 20χρονος γκαρντ Σωτήρης Ναυπλιώτης, που είχε 2 πόντους και 1 ασίστ.  Η ηλειακή ομάδα έχει και τέταρτο νεαρό με βασικό ρόλο, τον 22χρονο Φώτη Γεωργαλά, που όμως είναι τραυματίας και δεν αγωνίστηκε στο Σχηματάρι.

Μην ξεχνάμε επίσης, ότι ο Κόροιβος έχει φέτος στο ρόστερ και 5 νεαρούς από την εφηβική ομάδα που θα πάρουν και αυτοί χρόνο συμμετοχής στα επόμενα ματς. Το περασμένο Σάββατο στην 12άδα ήταν οι 16χρονοι Τσίπας, Κινινής, Αλεξανδρόπουλος (οι άλλοι δύο είναι οι Ράλλης, Κοντόπουλος). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος ηλικίας της φετινής ομάδας είναι μόλις 22.6 ετών!

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot