FOLLOW US: facebook twitter

Elite League: 4η καλύτερη επίθεση ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 07-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πετυχαίνει κατά μέσο όρο 78,5 πόντους ανά αγώνα

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Elite League, ο Κόροιβος ισοβαθμεί στην 2η θέση με Σχηματάρι, Ελευθερούπολη, Λευκάδα και Μεγαρίδα με 7 νίκες-4 ήττες, έχοντας μία νίκη λιγότερη από τον πρωτοπόρο και πανίσχυρο Πανιώνιο. Η ηλειακή ομάδα με τους 102 πόντους που πέτυχε κόντρα στον Έσπερο Λαμίας το περασμένο Σάββατο, διαθέτει την 4η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 864 πόντους και μέσο όρο 78,5 πόντους ανά αγώνα.

Πρώτος σε παραγωγικότητα είναι ο Πανιώνιος με 895 πόντους και μέσο όρο 81,4, δεύτερος ο Α.Σ. Παπάγου με 894 πόντους και μέσο όρο 81,3 και τρίτος ο Ερμής Σχηματαρίου με 879 πόντους και μ.ο. 79,9 ανά παιχνίδι.

Οι 15 από τους 16 φετινούς μονομάχους έχουν από 70 πόντους και άνω κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα τους. Μόνο ο Πανερυθραϊκός έχει κάτω από 70 πόντους και συγκεκριμένα, 68,4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο Κόροιβος και ο Α.Σ. Παπάγου έχουν πετύχει «κατοστάρες» μέχρι στιγμής. Ο Κόροιβος το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Έσπερο Λαμίας (102-77) και το Παπάγου με αντίπαλο τον Κόροιβο (105-87)!

Στα Μέγαρα το Σάββατο

Στα αγωνιστικά, ο Κόροιβος το Σάββατο δοκιμάζεται στα Μέγαρα (ώρα 5μ.μ.), όπου θα κοντραριστεί με την Μεγαρίδα, με την οποία είναι ισόβαθμος στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία στην έδρα της είναι πανίσχυρη με 5 νίκες (επί Χαρ. Τρικούπη, Ηρακλή, Ελευθερούπολης, Αμύντα και Παπάγου) και μόλις 1 ήττα, από την Λευκάδα στο καλάθι (67-69). O Κόροιβος από την άλλη, μακριά από την Ήλιδα έχει 2 νίκες σε Σχηματάρι και Λευκάδα και 3 ήττες από Πανιώνιο, Μύκονο και Παπάγου και πάει στα Μέγαρα για να παλέψει για τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia