FOLLOW US: facebook twitter

Elite League: 4 μνηστήρες για 2 θέσεις στην Basket League

Ημερομηνία: 26-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
ELITE LEAGUE 2022-2023 / FINAL-4 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων το Final-4

Η κορύφωση της συναρπαστικής σεζόν στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν έφτασε.  Το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα φιλοξενήσει το Final -4 του πρωταθλήματος, μέσω του οποίου δύο ομάδες, οι νικήτριες των ημιτελικών του Σαββάτου, θα εξασφαλίσουν τον προβιβασμό στην Basket League, ενώ η νικήτρια του μεγάλου τελικού της Κυριακής θα στεφθεί πρωταθλήτρια της κατηγορίας για την περίοδο 2022/23.

Κατά την συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, οι προπονητές των 4 ομάδων, Ψυχικού, Τρίτωνα, Αμαρουσίου και Πανερυθραϊκού, ρωτήθηκαν αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση, αν κερδίσουν την άνοδο στην Basket League, με τον Δημήτρη Χουχουλή να είναι ο πλέον ξεκάθαρος αναφέροντας ότι στον Πανερυθραϊκό το έχουν κοστολογήσει και θα αγωνιστούν: «Δεν ήταν στο μυαλό μας να διεκδικήσουμε την άνοδο, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη, έχει μελετήσει, έχει κοστολογήσει και θα είμαστε έτοιμοι, εφόσον τα καταφέρουμε, να παίξουμε στην Basket League. Αν τα καταφέρουμε, από την Κυριακή το πρωί η ομάδα μπαίνει στη φάση υλοποίησης της συμμετοχής στην Basket League».

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας από πλευράς Ψυχικού ανέφερε πως «αυτή τη φορά η Α.Ε. Ψυχικού είναι έτοιμη να υποστηρίξει ενδεχόμενη άνοδο στην Basket League», λαμβάνοντας υπόψη μας ότι το πέτυχε και πέρυσι και δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Ο Μιχάλης Μιχελάκος για λογαριασμό του Τρίτωνα τόνισε ότι η διοίκηση προσπαθεί να βρει πόρους προς αυτή την κατεύθυνση: «Η διοίκηση της ομάδας είναι σε μια διαδικασία ανεύρεσης πόρων. Τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά, από άποψη εγγυήσεων και οικονομικών δεδομένων».

Τέλος, ο Γιώργος Σκαραφίγκας μιλώντας για το Μαρούσι ανέφερε πως υπάρχει διάθεση, αλλά θα ήθελε η ερώτηση να του γίνει το Σάββατο το βράδυ και μετά το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό: «Εικόνα υπάρχει, διάθεση να παίξουμε στην Basket League υπάρχει, από εκεί και πέρα, η απάντηση είναι το βράδυ του Σαββάτου».

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Final-4

Σάββατο 27/5 – Ημιτελικοί

16.30: Ψυχικό – Τρίτων (1) (Πιτσίλκας-Θεονάς-Αγραφιώτης Ιωάν.)

19.15: Μαρούσι – Πανερυθραϊκός (2) (Τσαρούχα-Τσώνος-Τηγάνης)

Κυριακή 28/5 – Τελικοί

13.00 (θέσεις 3-4): Ηττημένος 1-Ηττημένος 2 (Τσολάκος-Καρπάνος-Τσιμπούρης) 15.45 Τελικός: Νικητής 1-Νικητής 2 (Κορομηλάς-Ταρενίδης Στ.-Ζακεστίδης)

Φωτο: eliteleague.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος