FOLLOW US: facebook twitter

Εκπαιδευτικό καταφύγιο!

Ημερομηνία: 10-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Καθοριστικός ρόλο στην προετοιμασία των μαθητών του Κλαδέου και της ευρύτερης περιοχής διαδραμάτισε και φέτος, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το εκπαιδευτικό καταφύγιο που έχει οργανώσει εδώ και οκτώ χρόνια στο παλιό δημοτικό του χωριού ο καθηγητής και μέχρι πρότινος προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Νίκος Αγγελόπουλος.

Τα τρία παιδιά από τον Κλαδέο, που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλαδικές, αξιοποίησαν τον χώρο για τα εξ αποστάσεως μαθήματα και για να προετοιμαστούν ήσυχα για τις εξετάσεις,  καταδεικνύντας τη διαχρονική συνεισφορά του εγχειρήματος στη δημόσια εκπαίδευση.

«Μετά από πείρα τόσων χρόνων στην εκπαίδευση, γνωρίζω καλά ότι τίποτα δεν επιτυγχάνεται τυχαία και χωρίς οργάνωση.

Ο χώρος αυτός οργανώθηκε και πρόσφερε στέγη στην προσπάθειά τους.

Παράλληλα τα λάπτοπς και οι σταθεροί Η/Υ που διέθετε μοιράστηκαν (δεκαπέντε συνολικά) σε όλους τους μαθητές του χωριού μας με την έναρξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αθόρυβα και διακριτικά, όπως αρμόζει στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Είχαμε φροντίσει να εξασφαλίσουμε τον αναγκαίο εξοπλισμό, γιατί υπήρχε η πεποίθηση ότι αυτοί που είχαν την ευθύνη για παροχή εξοπλισμού σε κάθε μαθητή, τίποτε δε θα μπορούσαν να κάνουν.

Τώρα με το τέλος των μαθημάτων τους ξανασυγκεντρώσαμε στο σχολείο μας ώστε, αν χρειαστεί, να είμαστε έτοιμοι και για τη νέα σχολική χρονιά», έγραψε και συνεχάρη τους τρεις μαθητές για τη βαθμολογία-διαβατήριο στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η Χαρά και η Ευαγγελία στα Οικονομικά και ο Νίκος στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων & Μηχανικών Υπολογιστών.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 10/07/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος