FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του δήμου Ολυμπίας ο νέος δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος

Ημερομηνία: 03-01-2024 | Συντάκτης:

Δέσμευση για ειλικρινή συνεργασία με όλους για το καλό του δήμου

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στο δημαρχείο, έκοψε  την Δευτέρα το πρωί μετά την επίσημη δοξολογία,  ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος και σύσσωμη η παράταξή του, οι νέοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, συνεργάτες τους και πλήθος κόσμου από την πόλη της Ολυμπίας και τις τοπικές κοινότητες.

Η κοπή της πίτας έγινε σε κλίμα ενθουσιασμού, καθώς σηματοδότησε και την πρώτη μέρα της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του νέου δημάρχου και της νέας δημοτικής αρχής. Ο κ. Παναγιωτόπουλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και δημιουργική θητεία σε όλους τους εκλεγμένους στο Δ.Σ  Επανέλαβε δε τη δέσμευσή του για ουσιαστική και ειλικρινή συνεργασία με όλους και καθημερινή παρουσία εκεί που μας χρειάζονται οι συμπολίτες μας. «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα λειτουργήσω με βάση το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ για να γίνει η Ολυμπία, πρώτος δήμος».

Να σημειώσουμε ότι σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η ειδική συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και μελών στη Δημοτική Επιτροπή. Οι δημαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου Σωτήρη Παπαηλιού. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, για την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα προτείνει από την πλευρά της πλειοψηφίας τον κ Γιώργο Αηδόνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia