FOLLOW US: facebook twitter

Με την ευχή να συνεχίσει να προσφέρει!: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σμίλα «Ο Άγιος Γεώργιος»

Ημερομηνία: 19-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με την ευχή όλων να συνεχίσει την προσπάθεια της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σμίλα «Ο Άγιος Γεώργιος»του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην πρώτη και επιτυχημένη εκδήλωση για το 2020.

Η συνεστίαση πραγματοποιήθηκε στο «Κτήμα Απολλώνιο», μία εβδομάδα μετά την εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος, στην οποία συγκεντρώθηκαν 10 πολύτιμες μονάδες αίματος, με τη συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Σταθμού Αιμοδοσίας Πύργου. Και σ’ αυτό το «ραντεβού» ήταν όλοι εκεί, μέλη και φίλοι του συλλόγου. Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ωλένης και πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Καράτουλα π. Αθανάσιος Στεργιόπουλος, συνεχάρη τα μέλη του ΔΣ για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν, ενώ ο ίδιος ευλόγησε την πίτα, μαζί με τον εφημέριο Σμίλα π. Νικόλαο Μαραγκό. Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Γουμέρου π. Γεώργιος Αθανασόπουλος.

Για την αξία της προσφοράς, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους υγιείς πολίτες να αφιερώνουν λίγο από τον χρόνο τους και να αιμοδοτούν για τον συνάνθρωπό τους, μίλησε η συντονίστρια Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου Κωνσταντίνα Πανέτα-Κωνσταντακοπούλου, συγχαίροντας τα μέλη του συλλόγου για τη συνέχεια και συνέπεια που δείχνουν στις δράσεις του από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα. Έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων τους,  έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σπύρος Αλικάκης.

Τιμητικές πλακέτες επιδόθηκαν από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο Σύλλογο και τον εθελοντισμό. Στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ελπίδα Ζωής» Βασίλη Καλογερόπουλο, στον δημ. σύμβουλο Ολυμπίας και πρώην πρόεδρο Γιώργο Κρέζο, στον πρώην δημ. σύμβουλο Σωτήρη Αναστασόπουλο και στους πρώην προέδρους Γιώργο Δρακόπουλο, Γιώργο Σκουλαρίκη και Σπύρο Αντωνόπουλο.

Τις δύο εικόνες που αντιστοιχούσαν στα φλουριά της πίτας, προσφορά του ζεύγους Θύμιου και Δήμητρας Σκούφη, κέρδισαν η Γωγώ Κακαλή και η Αγγελική Ανδρικοπούλου, η οποία μάλιστα τη δώρισε με τη σειρά της για το γραφείο του Συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος