FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψαν την πίτα τους καθηγητές και μαθητές στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου – Βράβευσαν και την καλύτερη… βασιλόπιτα!

Ημερομηνία: 22-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Με την παρουσία του Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου, του Διευθυντή Δ.Δ.Ε. Ηλείας κ. Β. Δημητρέλλου που τίμησαν τη σχολική κοινότητα, ξεκίνησε χθες το πρωί η κοινή εκδήλωση των μαθητών και του Συλλόγου Διδασκόντων για την κοπή των βασιλοπιτών.

Ο Επίσκοπος Ωλένης που ευλόγησε και την πίτα καθηγητών και μαθητών,  απηύθυνε   παραινέσεις στους μαθητές, τους μίλησε για το παράδειγμα των Τριών Ιεραρχών, ενώ ο Δντης Δ.Δ.Ε. κ. Β. Δημητρέλλος ευχήθηκε στην σχολική κοινότητα επιτυχίες και αφοσίωση στην αποστολή της και πρόσφερε για τον μαθητή-τρια που θα είχε το τμήμα του-της την καλύτερη βασιλόπιτα, κατόπιν κληρώσεως, ένα βιβλίο.  Οι τυχεροί του φλουριού κάθε βασιλόπιτας έλαβαν και ένα συμβολικό δώρο από τα τμήματά τους.

Ακολούθως  επιτροπή υπό την κ. Ι. Φραγκέσκου, Υπδντρια, αποτελουμένη από καθηγητές και μαθητές-τριες βράβευσε την καλύτερη αισθητικά και γευστικά βασιλόπιτα, απονέμοντας ειδικό έπαινο και δώρο και επιπλέον το βιβλίο του κ. Δντη Δευτεροβάθμιας Εκαπίδευσης Ηλείας. Τυχερό τμήμα ήταν το Α2. Να σημειωθεί ότι οι περισσότερες  βασιλόπιτες των τμημάτων ήσαν χεροκάμωτες, προσφορά γονέων.

Ο Διευθυντής κ. Γεώργιος Κομιώτης και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς για τις προσφορές των εξαιρετικών βασιλοπιτών και ευχήθηκαν καλή πρόοδο στους μαθητές-τριες. H τυχερή από τους καθηγητές ήταν η κ. Κ.Μπαρδοπούλου. Έλαβε ως δώρο μια δημιουργία από τα χειροποίητα εκθέματα του bazaar του σχολείου, υπό την  εποπτεία της κ. Κ. Σακκά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος