FOLLOW US: facebook twitter

Επιστρέφουν οι αγαπημένες «Κυριακές των παιδιών» από τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών

Ημερομηνία: 22-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Επειδή οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, ιδιαίτερα όταν έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα ίχνη τους, ο Όμιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών ενημερώνει τους φίλους του ότι την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 ξεκινούν οι αγαπημένες ” Κυριακές των Παιδιών”.

Θα είναι και πάλι δημιουργικές, διαδραστικές και ταυτόχρονα ψυχαγωγικές. Όπως αναφέρουν «Θα εμπνεόμαστε και θα δημιουργούμε. Θα παίζουμε και θα μαθαίνουμε. Την πρώτη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, θα προϋπαντήσουμε το καρναβάλι ” Κουβεντιάζοντας με μια μάσκα”.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δημιουργίας και κατασκευών με την καθηγήτρια εικαστικών κ. Φώφη Δροσινού.

Ραντεβού από τις 11 π.μ-13 μ.μ στο κτίριο Μαστροβασίλη ( Δημοτική Βιβλιοθήκη) στον πεζόδρομο της αγοράς.

Θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς, οι «Κυριακές των παιδιών», γνώρισαν μεγάλη επιτυχία καθώς τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής των Λεχαινών συμμετείχαν σε πολλές δράσεις βιωματικές, δημιουργικές και πολιτιστικές με θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά εργαστήρια,  παιχνίδι εικονογράφησης κλπ υπό την καθοδήγηση ειδικών παιδαγωγών, θεατρολόγων, εικονογράφων και ζωγράφων και είχαν την μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν, να μάθουν και να εκφραστούν μέσα από τις τέχνες.  Συμμετείχαν σε παιχνίδια γνωριμίας, χαλάρωσης, εμπιστοσύνης, συνεργασίας, παρατηρητικότητας, μνήμης, δημιουργικότητας, αυτοεκτίμησης- αυτοαξιολόγησης και αυτοσχεδιασμού και βεβαίως είχαν μόνο να κερδίσουν μέσα από αυτές τις δράσεις…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος