FOLLOW US: facebook twitter

Εγκρίθηκε η επέκταση του νέου δημαρχείου Κρεστένων

Ημερομηνία: 02-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κεντρικά Άρθρα, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”138853″ img_size=”full”][vc_column_text]

-Μετά τη διαμόρφωση του α΄ ορόφου θα μετεγκατασταθεί η τεχνική υπηρεσία

[/vc_column_text][vc_column_text]Την επέκταση του νέου δημαρχείου Κρεστένων στην ανατολική πλευρά της πόλης δρομολογεί η δημοτική αρχή, καθώς το δημοτικό συμβούλιο σε χθεσινή του συνεδρίαση ενέκρινε το σχέδιοδανειακής σύμβασης με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τη χορήγηση δανείου ποσού 550.000€ για την εκτέλεση του έργου. Το συγκεκριμένο ποσό θα δαπανηθεί για την ολοκλήρωση του α’ ορόφου στο νέο δημαρχείο, με στόχο να στεγαστεί εκεί η τεχνική υπηρεσία και να ολοκληρωθεί η μεταφορά των υπηρεσιών στον νέο χώρο.

Ήδη από τις 28 Ιουνίου έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα του δήμου και της Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών (Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας-Γραφείο Πρωτοκόλλου, Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου & Προμηθειών, Ταμείο).

Επίσης μεταφέρθηκαν το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού, καθώς και το Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής, Τοπικής Οικονομίας & Ανάπτυξης. Στο παλαιό δημαρχείο παραμένει η τεχνική υπηρεσία, μέχρι να ολοκληρωθεί η επέκταση του α΄ορόφου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot