FOLLOW US: facebook twitter

Εγκρίθηκε η διαμόρφωση του δρόμου που οδηγεί στο Νοσοκομείο Πύργου από την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος

Ημερομηνία: 21-12-2018 | Συντάκτης:

Ένα σημαντικό έργο, που διεκδικούσε για περισσότερο από ένα χρόνο η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας, παρότι δεν ανήκει στις αρμοδιότητες της, φαίνεται πως προχωρά προς υλοποίηση. Ο λόγος, για την διαμόρφωση του δρόμου που συνδέει την Εθνική Οδό Πύργου- Πατρών (κόμβος Αγίας Φιλοθέης) με τη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, στον οποίο δεν υπάρχουν καν πεζοδρόμια για την ασφαλή διέλευση  και μετακίνηση των πεζών από και προς το Νοσοκομείο της πόλης. Στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το συγκεκριμένο έργο προυπολογισμού 220 χιλ. ευρώ εγκρίθηκε.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, με ανάρτηση του στα social media ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν και δεν ανήκει στο στενό πυρήνα των αρμοδιοτήτων μας, το διεκδικήσαμε και φαίνεται ότι η προσπάθειά μας αυτή τη φορά καρποφόρησε! Το απόγευμα της Τρίτης ”πέρασε” από την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η έγκριση του έργου της διαμόρφωσης του δρόμου που συνδέει την Εθνική Οδό Πύργου Πατρών (κόμβος Αγίας Φιλοθέης) με τη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου προϋπολογισμού 220 χιλ. ευρώ. Δε χρειάζεται να αναλύσουμε τη χρησιμότητα της συγκεκριμένης παρέμβασης. Πρόκειται για δρόμο άκρως επικίνδυνο για την ασφάλεια πεζών και επιβατών αυτοκινήτων, Οι φωτογραφίες μιλάνε… ! Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο και το Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Καλογερόπουλο για το έμπρακτο ενδιαφέρον».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος