FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαίνια πολιτικού γραφείου Αυγερινοπούλου στην Αμαλιάδα: Σε κλίμα αισιοδοξίας, με παλμό και μαχητικότητα

Ημερομηνία: 18-06-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”91177″ img_size=”full”][vc_column_text]

-Η μαζική συμμετοχή του κόσμου θύμιζε προεκλογική συγκέντρωση από παλαιότερες εποχές

Παλμό, κλίμα αισιοδοξίας για τη νίκη και μαχητικότητα –που σφραγίστηκε με την παρουσία πολυπληθούς κοινού- διέθετε η εκδήλωση για τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της τ. βουλευτού Ν.Δ. Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου στην Αμαλιάδα.

Ο κόσμος από νωρίς είχε γεμίσει την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου όπου και βρίσκεται το γραφείο για να δώσει τις ευχές του στην κα Αυγερινοπούλου. Ασφυκτικά γεμάτοι από κόσμο ήταν οι χώροι του πολιτικού γραφείου που αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει το πλήθος των φίλων της που έσπευσαν δίπλα της για να στηρίξουν τον αγώνα που η ίδια δίνει, αδιάλειπτα, εδώ και χρόνια για τον τόπο μας.

Την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Σπανόπουλος.

Η συγκέντρωση είχε ενθουσιασμό, παλμό και δυναμισμό, θυμίζοντας παλαιότερες εποχές, ενώ πολλές ήταν οι στιγμές που τα χειροκροτήματα διέκοψαν την ομιλία της υποψήφιας βουλευτού που στην τοποθέτησή της, εμφανίστηκε σίγουρη για τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Κλείνοντας η κ Αυγερινοπούλου είπε πως το γραφείο της Αμαλιάδας ανήκει και στους κατοίκους της περιοχής, επισημαίνοντας πως έχει διπλή ιδιότητα αφού στο ίδιο χώρο φιλοξενείται και το κέντρο ερευνών του οποίου είναι ιδρυτικόμέλος.

Μετά το τέλος της τελετής η υποψήφια βουλευτής, έχοντας πάντα δίπλα της, τον σύζυγο της, τους γονείς της και τους συνεργάτες τους χαιρέτισε έναν προς ένα ξεχωριστά, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot