FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» ο Βασίλης Τζαβάρας από το Επιτάλιο

Ημερομηνία: 19-03-2024 | Συντάκτης:

Πένθος στην οικογένεια της συναδέλφου δημοσιογράφου Ράνιας Τζαβάρα

«Έφυγε»  το πρωί από τη ζωή, ο Βασίλης Τζαβάρας από το Επιτάλιο, ο πατέρας της συναδέλφου δημοσιογράφου Ράνιας Τζαβάρα, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους οικείους του αλλά και τους συγχωριανούς του.

Ο Βασίλης Τζαβάρας, βιοπαλαιστής της ζωής, αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο προβλήματα υγείας και την τελευταία εβδομάδα νοσηλεύονταν στην Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου έχοντας διαρκώς στο πλευρό του, την σύζυγο του Γεωργία, τα παιδιά του, Ράνια και Μέγα αλλά και τον γαμπρό του Άγγελο. Στην εξαήμερη παραμονή του στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, έλαβε την απαιτούμενη φροντίδα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και την στοργή και αγάπη των δικών του ανθρώπων οι οποίοι και θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη στις 4.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Επιταλίου.

Η συντακτική ομάδα της εφημερίδας «Πρωινή και του proni.news εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη μας συνάδελφο για την απώλεια του πατέρα της αλλά και σε όλη την οικογένεια της και τους οικείους τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος