FOLLOW US: facebook twitter

Αναζητείται η ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην Κουρούτα

Ημερομηνία: 19-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

-Οι αρχές έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια

Σε αναζήτηση της ταυτότητας του άνδρα που βρέθηκε νεκρός τις πρωινές ώρες στην παραλία της Κουρούτας, βρίσκονται οι αρχές, καθώς δεν επάνω του δεν υπήρχε κάποια ταυτότητα ή άλλα στοιχεία, εικάζεται πάντως ότι πρόκειται για άνθρωπο από την ευρύτερη περιοχή.

Ο άνδρας, εκτιμάται ότι είναι ηλικίας περίπου 70 ετών και εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία της Κουρούτας, από δυο γυναίκες που είχαν βγει για περπάτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στο σημείο που ‘σκάει’ το κύμα και έφερε αθλητική περιβολή, ενώ εντοπίστηκε και ένα τραύμα στο κεφάλι.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και οι πρώτες εκτιμήσεις αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και συγκλίνουν περισσότερο στην πρόκληση θανάτου από παθολογικά αίτια, ενώ το χτύπημα στο κεφάλι φαίνεται να επήλθε από την πτώση. Αναφορικά με το χρόνο θανάτου, τοποθετείται το τελευταίο 12ωρο, ενώ σενάρια ότι μπορεί να έπεσε από κάποιο σενάριο δεν φαίνεται ότι ισχύουν, σύμφωνα με τα ευρήματα.

Βέβαια, περισσότερα στοιχεία θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, που θα μεταφερθεί το πτώμα. Την υπόθεση διερευνά το Λιμεναρχείο της Κυλλήνης, που διενεργεί την προανάκριση


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος