FOLLOW US: facebook twitter

“Έφυγε” ο παππούς της οικογένειας ακάματος εργάτης της γης και του αμπελιού

Ημερομηνία: 02-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Στα μονοπάτια του ουρανού ο Ηλίας Μπριντζικης

Έφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 93ετών προδομένος από την καρδιά του, ο Ηλίας Μπριντζίκης πατέρας του γνωστού επιχειρηματία Σάκη Μπριντζίκη, και ιδιοκτήτη του “Κτήματος Μπριντζίκη” στο Λαντζόι.

Άνθρωπος καλόκαρδος και ευγενικός, άνθρωπος του μόχθου και ακάματος εργάτης της γης και του αμπελιού, παρέμενε δραστήριος ως το τέλος, παράδειγμα για την οικογένειά του και τις επόμενες γενιές της, Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και σε όλοκληρη την τοπική κοινωνία.

Η νύφη του Διονυσία Ντατσοπούλου Μπριντζίκη με μια συγκινητική της ανάρτηση το Σάββατο το απόγευμα στα socail media αποχαιρετά με πόνο ψυχής τον παππού Ηλία αναφέροντας: “Σήμερα το πρωί, έφυγε ο Παππούς μας Ηλίας Μπριντζίκης. Μετά απο 93 χρόνια, τον πρόδωσε η καρδιά του.

Αεικίνητος, δυναμικός, δραστήριος, με έντονη παρουσία και μυαλό που σε καθήλωνε, ο Παππούς μας, άφησε πίσω του έργο τεράστιο και παράδοση ενός πραγματικού ανθρώπου της γης και του αμπελιού.

Άφησε πίσω του εμάς, όλους. Με πικρή τη γεύση της συντριπτικής απώλειας του. Καλό δρόμο παππού, στα μονοπάτια τ’ ουρανού.” Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 2/4/23 στις 4 το απόγευμα στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Λαντζοίου.

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Μπριντζίκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος