FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» ο εμβληματικός Γιάννης Ζύγουρας, πένθος στην Ανδραβίδα

Ημερομηνία: 05-03-2024 | Συντάκτης:

Ο Γιάννης Ζύγουρας, η εμβληματική ποδοσφαιρική μορφή της Ανδραβίδας, έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας σε ηλικία 79 ετών, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας κυρίως από το περασμένο καλοκαίρι και μετά.

Ο Γιάννης Ζύγουρας, ο «μαθουσάλας των γηπέδων» όπως τον αποκαλούσαν, καθώς έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι τα 60 του χρόνια, είχε προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο της Ανδραβίδας και της Ηλείας γενικότερα. Υπήρξε «σημαία» της Δάφνης Ανδραβίδας ως ποδοσφαιριστής, ενώ διετέλεσε και επί πολλά χρόνια παράγοντας των «κιτρινόμαυρων». Επιπλέον ήταν ο συνιδρυτής του Φίλιππου Ανδραβίδας στον οποίο διετέλεσε πρόεδρος και ήταν η «ψυχή» του συλλόγου, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος των Παλαιμάχων της Δάφνης Ανδραβίδας, οι οποίοι τον είχαν τιμήσει τον Ιούνιο του 2022 για την προσφορά του, στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους παλαίμαχους της Παναχαϊκής. Μια μεγάλη απώλεια για την Ανδραβίδα και το ηλειακό ποδόσφαιρο γενικότερα και η ανιδιοτελής  προσφορά του σε αυτό αναγνωρίζεται απ’ όλη την κοινωνία της Ηλείας. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την ποδοσφαιρική Ηλεία, η οποία σύσσωμη πενθεί την απώλειά του.

Η Δάφνη Ανδραβίδας εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας συλλυπητήρια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Σήμερα το ποδόσφαιρο της Ανδραβίδας πενθεί, ένας μεγάλος παίκτης, παράγοντας, ο Γιάννης Ζύγουρας έφυγε! Καλό ταξίδι Γιάννη».

Όπως επίσης ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα των Παλαιμάχων της Δάφνης, η οποία αναφέρει: «Δυστυχώς ο Γιάννης Ζύγουρας δεν είναι πια μαζί μας! Έφυγε σήμερα για το αιώνιο ταξίδι! Υπήρξε μεγάλος ποδοσφαιριστής και παράγοντας, με μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο της Δάφνης και του Φίλιππου Ανδραβίδας! Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον συμπαίκτη μας και γιο του Κώστα Ζύγουρα, καθώς και στην οικογένειά του! Κώστα, ζωή σε εσάς, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και θα τον θυμόμαστε για πάντα».

*Το αθλητικό τμήμα της «Πρωινής» εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Ζύγουρα.

Κώστας Πλιάγκος


1 Σχόλια για "«Έφυγε» ο εμβληματικός Γιάννης Ζύγουρας, πένθος στην Ανδραβίδα"

  1. Ο/Η Ανδρέας Βαρβαρεσος λέει:

    Καλο ταξίδι και καλό παράδεισο,ο συμπαίκτης σου Αγιας,Ανδρέας Βαρβαρεσος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia