FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» από την ζωή ο πρώην Διευθυντής των Σχολών ΟΑΕΔ Πύργου Πάνος Μαρίτσας

Ημερομηνία: 26-09-2023 | Συντάκτης:

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η απώλεια του Παναγιώτη Μαρίτσα, συνταξιούχου εκπαιδευτικού και πρώην Δ.ντή των σχολών του ΟΑΕΔ Πύργου που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας, στο Γ. Ν Ηλείας όπου και κατέληξε.

Πολύ αγαπητός άνθρωπος και στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και σε όλον τον Πύργο και όσοι τον γνώριζαν είχαν να πουν μόνο έναν καλό λόγο. Είχε σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και αρχικά εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και αργότερα στις σχολές του ΟΑΕΔ όπου ήταν για αρκετά χρόνια Διευθυντής, πολύ αγαπητός και στα παιδιά και στους συναδέλφους του με τους οποίους είχε μια άριστη συνεργασία .

Πάντα ευγενής και χαμογελαστός, ενεργός και δραστήριος με πολλά ενδιαφέροντα, αγαπούσε τα ταξίδια, τις παρέες, το τραγούδι και το χορό, ήταν μέλος της Μικτής Χορωδίας Πύργου και επισης ασχολιόταν με την φωτογραφία καθώς ήταν θαυμαστής των νεοκλασικών κτιρίων της πόλης, αλλά και αρχαιοτήτων που αποτύπωνε με το φωτογραφικό του φακό έχοντας μια μεγάλη συλλογή.

Ο Παναγιώτης Μαρίτσας ήταν παντρεμένος με την Μαρία Παυλίδη από τα χρόνια της νιότης τους και μαζί απέκτησαν δυο κόρες, τη Ειρήνη και τη Μαγδαληνή.

Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στον Ι. Ναό Αγίων Πάντων, στο Α Νεκροταφείο Πύργου στις 18:00. Η σωρός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από της 17:30. Παράκληση της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ ιδρυμάτων.

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia