FOLLOW US: facebook twitter

Έφτασε ο κόμπος στο χτένι!

Ημερομηνία: 04-08-2023 | Συντάκτης:

– Έκκληση προς τους οφειλέτες – μέλη του Α ΄ΤΟΕΒ Πύργου  και στον δήμο από τον πρόεδρο του Οργανισμού Γ. Βορλόκα

– “Πληρώστε γιατί η ΔΕΗ θα μας κόψει το ρεύμα!”


“Δαμόκλειος” σπάθη για την άρδευση στην Ηλεία, εξακολουθούν να αποτελούν τα χρέη προς την ΔΕΗ, ενώ στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημα εστιάζεται στον Α ΤΟΕΒ Πύργου, όπου ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι και μεσούσης της καλλιεργητικής περιόδου, με υψηλές θερμοκρασίες, οι αγρότες κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς νερό για να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους.

Από τις 20 Ιουνίου η ΔΕΗ με επιστολή της πρός τον Α ΄ΤΟΕΒ Πύργου, προειδοποιούσε ότι αν το χρέος που είχε συγκεντρωθεί δεν αποπληρωθεί σε 24 δόσεις, είναι υποχρεωμένη εντός συγκεκριμένων ημερών να κατεβάσει το διακόπτη.  Το ρεύμα δεν κόπηκε τοτε, ακολούθησε δεύτερο τελεσίγραφο απο τη ΔΕΗ και πλέον τα πράγματα είναι οριακά.

Ο πρόεδρος του Α ΤΟΕΒ Πύργου κ. Γιώργος Βορλόκας, με ανακοίνωσή του έκανε μια τελευταία έκκληση προς κάθε οφειλέτη- μέλος προς τον Οργανισμό του, να ανταποκριθεί άμεσα στην εξόφληση των οφειλών του , διότι  ΔΕΗ θα τους κόψει το ρεύμα . Ιδιαίτερα δε, απευθύνθηκε προς τον δήμο Πύργου τονίζοντας ότι “ Ιδιαίτερα απευθύνομαι και στο Δήμο μας διότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας και εγγράφως και προσωπικά από εμένα στον κο Δήμαρχο δεν έχουμε καμία ανταπόκριση παρ όλες τις διαβεβαιώσεις του ότι θα μας εξοφλήσει.   Όμως “έφτασε ο κόμπος στο χτένι” όπως λέει και η λαϊκή παροιμία. “Η ΔΕΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ”.

Παράλληλα στην ανακοίνωσή του ο κ. Βορλόκας επισημαίνει ότι παρόλες τις αυξήσεις γύρω μας, ο Α ΤΟΕΒ Πύργου δεν έχει προβεί  σε καμία αύξηση των τελών άρδευσης , κατανοώντας  το ανεβασμένο κόστος καλλιέργειας των αγροτών – μελών του  και τις δυσκολίες μου αντιμετωπίζουν. Τέλος αναφέρει ότι πέρα από τον “εφιάλτη” της ΔΕΗ, πρόβλημα σοβαρό δημιουργούν και οι συνεχείς αυξανόμενες βλάβες που παρουσιάζει το υπόγειο δίκτυο με μεγάλο κόστος λόγω φθοράς – παλαιότητας. Με λίγα λόγια, στην περίπτωση του Α ΤΟΕΒ Πύργου… όλα τα’ χε η Μαριορή και από που να πρωτοπιάσεις το νήμα.. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος