FOLLOW US: facebook twitter

Ευχήθηκαν το 2023 να είναι μια καλύτερη χρονιά για την Ολυμπία

Ημερομηνία: 03-02-2023 | Συντάκτης:

Την πίτα του έκοψε την Κυριακή ο Εμπορικός Σύλλογος Αρχ. Ολυμπίας, ύστερα από την διετία των περιορισμών της πανδημίας.

Ο πρόεδρος Νίκος Καρυώτης καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ανέφερε επιγραμματικά τις ελλείψεις, τις προοπτικές και σκέψεις για την στρατηγική ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, εκτιμώντας ότι η φετινή χρονιά θ’ αποδειχτεί καλύτερη από κάθε άλλη.

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος έκανε μια σύντομη αναφορά για τα πεπραγμένα στην Αρχαία Ολυμπία σχετικά με τον τουρισμό, τις δυσκολίες καθώς και τις μελλοντικές δράσεις. Ο κ. Γιώργος Αηδόνης αναφέρθηκε στη συνέχεια που πρέπει να έχει η Δημοτική Αρχή στις υπάρχουσες μελέτες και στα οφέλη που θα έχει να γίνει το λιμάνι του Κατακόλου “Port Home”.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλογου Πύργου και μελος του ΔΣ του ΕΒΕ Ηλείας κ. Ηλίας Ξανθούλης μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου του Επιμελητηρίου κου Νικολούτσου και προέτρεψε όλους τους επαγγελματίες να πλαισιώσουν τους συλλόγους.

Σύντομους χαιρετισμούς έκαναν και οι παρευρισκόμενοι βουλευτές Α. Νικολακόπουλος και Δ. Καλαματιανός ενώ η κα Θ.Δ. Αυγερινοπούλου και Μ. Κατρίνης διαμήνυσαν τη στήριξή τους στον κλάδο και την περιοχή μέσω των εκπροσώπων τους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους πέραν των προαναφερόμενων, οι Αντιπεριφερειάρχες Αγροτικής Ανάπτυξης Βασιλόπουλος Θόδωρος, Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτριος Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ξανθούλης Ηλίας, ο πρώην Δήμαρχος Αηδόνης Γιώργος, η πολιτευτής κα Αννα-Μαρία Βλαγκούλη καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων και μέλη του συλλόγου.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι χαιρετισμοί, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρχαίας Ολυμπίας Π. Μιχαήλ Μπότσας ευλόγησε την βασιλόπιτα. Τυχερή βρίσκοντας το φλουρί αναδείχθηκε η Γ. Γραμματέας του Συλλόγου κα Γεωργία Ευθυμίου.

Την φωτογράφιση και την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Υπεύθυνος Προβολής και Επικοινωνίας του Συλλόγου Δ. Παπαϊωάννου και Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «Φωτακτίς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος