FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο μήνυμα Διονύση Μπέλτσου

Ημερομηνία: 10-10-2023 | Συντάκτης:

Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μου, που τίμησαν με την ψήφο τους την Δημοτική Παράταξη Δ.Ε.ΚΑ.

Άνθρωποι που πίστεψαν στην αλλαγή του τόπου μας και ήθελαν και θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω, τόσο τους υποψηφίους δημοτικούς όσο και τους τοπικούς συμβούλους της παράταξης που μαζί δώσαμε αυτό τον τίμιο και καθαρό αγώνα.

Είμαι πολύ περήφανος που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί τους και να είμαστε συνοδοίποροι σε αυτό το υπέροχο αλλά συνάμα δύσκολο και άνισο  αγώνα.

Πραγματοποιήσαμε ένα τίμιο, καθαρό και αξιοπρεπή αγώνα κόντρα στο κατεστημένο, σε βουλευτές, σε φορείς, σε εργολάβους και γενικά στο σύστημα που θέλει τον τόπο μας πίσω.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και για ακόμα μια φορά τους γονείς μου που με μεγάλωσαν με αρχές και αξίες και πορεύομαι με βάση αυτές. Θέλω και πιστεύω να είναι περήφανοι για μένα.

Όσο για αυτούς που αναφέρθηκαν για μένα με ακατονόμαστες εκφράσεις, μυθοπλασίες και συκοφαντίες, τους εύχομαι υγεία και χαρές. Το ίδιο εύχομαι και σε αυτούς που έγιναν δεκανίκι άλλων παρατάξεων, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα των ολίγων.

Σεβόμαστε την κρίση των πολιτών και δεσμευόμαστε από την θέση που θα έχουμε, να κάνουμε μια εποικοδομητική και δημιουργική αντιπολίτευση, με μοναδικό γνώμονα το καλύτερο για τον Δήμο μας.

Το γεγονός πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, σχεδόν το ένα τρίτο των ψηφισάντων επιθυμεί ο δήμος να αλλάξει ρότα, μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Το ποσοστό που λάβαμε στις εκλογές αυτές, οφείλουμε να το διαφυλάξουμε, να το υπηρετήσουμε και να το κεφαλοποιήσουμε. Έως τις επόμενες εκλογές οφείλουμε και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε την πλειοψηφία των πολιτών του δήμου Πύργου, πως υπάρχει και άλλος δρόμος να πορευτούμε στην αυτοδιοίκηση, προς όφελος της κοινωνίας και όχι των συμφερόντων…

Σας ευχαριστώ όλους και όλες μέσα από την καρδιά μου

Διονύσης Μπέλτσος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Δ.Ε.ΚΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia