FOLLOW US: facebook twitter

«Έδωσε και πάλι «ζωή» στη Νοσηλευτική Μονάδα»

Ημερομηνία: 12-12-2023 | Συντάκτης:

Την παραμονή της αν. Διοικήτριας στο Νοσοκομείο Κρεστένων
αιτείται με επιστολή του στο Υπ. Υγείας, το προσωπικό

Επιμέλεια: Κική Κολοβέρου


Με μια μακροσκελή επιστολή, προς τον Υπουργό Υγείας αλλά και την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, σαράντα τρεις (43) εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων Γ.Ν. Ηλείας (ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό), αιτούνται την παραμονή της κ. Αριστέας Παπαδοπούλου στη θέση της Αν. Διοικήτριας του Γ.Ν. Ηλείας – Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων, προκειμένου όπως τονίζουν, να συνεχίσουν μαζί της και με απόλυτο επαγγελματισμό, υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες και απόλυτη συνέπεια, να προσφέρουν το πολύτιμο αγαθό της υγείας, της πρόληψης, της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Στην επιστολή τους, κάνουν αναλυτική αναφορά του τρόπου λειτουργίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων και της προσφοράς της στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής παρά τις σοβαρές ελλείψεις και τις κενές οργανικές θέσεις, καθώς και στις δράσεις ευαισθητοποίησης και πρόληψης που έχουν υλοποιηθεί από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα η κ. Παπαδοπούλου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δημιούργησε τα εχέγγυα και με την άψογη συνεργασία όλου του προσωπικού απέκτησε και πάλι «ζωή» η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «κ. Υπουργέ, Όλο το προσωπικό, συμμετείχε σε όλη αυτήν την αλλαγή, ως ομάδα, εθελοντικά και πρόθυμα και ακολουθούσε την Αν. Διοικήτρια, με μεγάλη ευχαρίστηση, χωρίς ούτε για μια στιγμή να δυσανασχετήσει, γιατί αντιλήφθηκε ότι υπήρχε στόχος, όραμα και συνέπεια. Ο εθελοντισμός, το αίσθημα ευθύνης και της παροχής των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους πολίτες της περιοχής μας, είναι ο πρωταρχικός στόχος όλων μας και ενισχύεται ιδιαίτερα από την Αν. Διοικήτριά μας. 

Προσυπογράφουμε, το παρακάτω προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων και αιτούμαστε την παραμονή της κ. Αριστέας Παπαδοπούλου στη θέση της Αν. Διοικήτριας του Γ.Ν. Ηλείας – Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων, προκειμένου να συνεχίσουμε μαζί της να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας, της πρόληψης, της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών. Ευελπιστώντας στη θετική εξέλιξη του αιτήματός μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot