FOLLOW US: facebook twitter

Έδωσαν αίμα… χάρισαν ζωή!

Ημερομηνία: 22-04-2024 | Συντάκτης:

-Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 2η εθελοντική αιμοδοσία του 1ου ΕΠΑ.Λ Αμαλιάδας

Με σύνθημα  «Δώσε Αίμα……. Χάρισε Ζωή» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αμαλιάδας για το σχολικό έτος 2023-24. Στην συγκεκριμένη αιμοδοσία συμμετείχαν 38 μαθητές, αγόρια και κορίτσια,  όπου με την συνοδεία της υπεύθυνης εκπαιδευτικού κα. Λαμπροπούλου Διονυσίας μετακινήθηκαν, σε ομάδες, για δύο ημέρες στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Πιστεύοντας  ότι κάθε εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι μόνο πράξη προσφοράς, αγάπης, και ανθρωπιάς αλλά κυρίως στάση ζωής, πράξη ευθύνης  και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ο διευθυντής Παναγιώτης Βατσής και ο σύλλογος διδασκόντων ευχαριστούν όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη δράση του σχολείου μας.

Ευχαριστούν επίσης, την Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας κα. Σταυροπούλου Ιωάννα για την ενημέρωση  που πραγματοποίησε πριν  από την συγκεκριμένη δράση στην σχολική μονάδα σε όλη την Γ΄ τάξη και τους  μαθητές από τις υπόλοιπες τάξεις που εκφράσανε την επιθυμία και μπορούσαν να συμμετέχουν στην εθελοντική Αιμοδοσία.

Τέλος, ευχαριστούν  ιδιαιτέρως  όλο το τμήμα Αιμοδοσίας για το ενδιαφέρον, τη κατανόηση και την ασφάλεια  που  προσέφεραν σε όλους τους συμμετέχοντες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος