FOLLOW US: facebook twitter

Ο easy rider της Βουλής!

Ημερομηνία: 13-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

koutsoukos

Ένα μικρό αφιέρωμα στους easy riders της Ελληνικής Βουλής,  έκανε το  ethnos,gr  από το οποίο αλιεύσαμε και το παρακάτω σχόλιο που αγορά τον δικό μας Γιάννη Κουτσούκο για τον οποίο γράφει:

«Από μικρό παιδί στην Αμαλιάδα «κρυφοκοίταζε» τη μηχανή του πατέρα του, περιμένοντας με αδημονία τη στιγμή που θα αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης για να κάνει την πρώτη του βόλτα.

Στα 18 του ο Γιάννης Κουτσούκος κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ενώ λίγο αργότερα αποκτά και το πρώτο του «παπάκι». Ο νεαρός φοιτητής στην Αθήνα έχει πια το δικό του μεταφορικό μέσο, με το οποίο μπορεί να αποδρά από την καθημερινότητα. Τα τελευταία 20 χρόνια παραμένει πιστός στην ίδια αγάπη. Πρόκειται για μία μηχανή Virago 250, την οποία χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του στο κλεινόν άστυ. «Πάντα μου άρεσε η ελευθερία στην κίνηση» σημειώνει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και προσθέτει «η μηχανή προσφέρει αυτονομία στις επιλογές, σου δίνει το δικαίωμα να μην εξαρτάσαι από κανέναν».

Οπως εξηγεί, «ακόμα και όταν υπάρχει μποτιλιάρισμα ή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με τη μηχανή μπορεί κανείς να βρει λύσεις». Μάλιστα όταν ο καιρός είναι καλός και δεν υπάρχει φορτωμένο πρόγραμμα, αξιοποιεί το δίτροχο μεταφορικό του μέσο για σύντομες βόλτες εντός του Λεκανοπεδίου.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος