FOLLOW US: facebook twitter

Εαρινό πρωτάθλημα Masters: Σάρωσε τα μετάλλια η Καλογεροπούλου

Ημερομηνία: 03-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τέσσερα μετάλλια στα ατομικά αγωνίσματα και δύο στα ομαδικά από την Πυργιώτισσα πρωταθλήτρια στο Βόλο

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργάνωσαν τους Εαρινούς αγώνες κολύμβησης Βετεράνων (Masters) 2024, το περασμένο Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου στην πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα στο Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος».

Εκεί βρέθηκε η Πυργιώτισσα πρωταθλήτρια Ελλάδας, Μαρία Καλογεροπούλου, αθλήτρια του Παναθηναϊκού, η οποία σε άλλον ένα αγώνα με πανελλήνιο χαρακτήρα σάρωσε τα μετάλλια! Στους Εαρινούς αγώνες κολύμβησης Βετεράνων συμμετείχαν 370 αθλητές και η Καλογεροπούλου στην κατηγορία της, Γυναίκες 50-54, κατέκτησε 4 μετάλλια στα ατομικά αγωνίσματα (στυλ) και συγκεκριμένα τρία χρυσά στα 50μ. και 100μ. ελεύθερο και στα 100μ. πρόσθιο και ένα αργυρό μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο!

Ανέβηκε όμως στο βάθρο των νικητών και στην ομαδική, καθώς πήρε ένα χρυσό κι ένα αργυρό μετάλλιο με την ομάδα της, τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα κατέκτησε το χρυσό στην 4Χ50 μικτή ομαδική mix (2 άνδρες, 2 γυναίκες) και ένα αργυρό στην 4Χ50 ελεύθερο mix.

Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση, λοιπόν, για την Μαρία Καλογεροπούλου, η oποία χρόνια τώρα ανεβαίνει στο βάθρο των πανελλήνιων αγώνων κολύμβησης Masters και είναι… συλλέκτης μεταλλίων! Επόμενος αγώνας για την Πυργιώτισσα πρωταθλήτρια το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters στις 14-16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, όπου και εκεί στοχεύει σε διακρίσεις και μετάλλια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia