FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Π.Ο.: Στη διημερίδα της Αρχ. Ολυμπίας

Ημερομηνία: 15-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το αναπτυξιακό κλιμάκιο της Ε.Π.Ο. παραβρέθηκε στην διημερίδα της Αρχ. Ολυμπίας με θέμα «Διαχείριση και οργάνωση ομαδικών αθλημάτων στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα» στα πλαίσια του τίτλου της Ευρωπαϊκής  πόλης Αθλητισμού 2018.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας οργάνωσε διημερίδα, με την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με θέμα «Οργάνωση και Διοίκηση Ομαδικών Αθλημάτων». Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκπροσώπησε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Παναγιώτης Παπαχρήστος, ο οποίος αναφέρθηκε στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο «Μπάλα Παντού» και τόνισε τις ενέργειες της Ομοσπονδίας στην κατεύθυνση της οργανωμένης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης στον τομέα των υποδομών.

Επιπλέον, οι Χαράλαμπος Ζελενίτσας (Τεχνικός Διευθυντής), Θεόδωρος Ελευθεριάδης (Προπονητής Εθνικής Κ-15) και Μιχάλης Κουτσούρης (Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης) συμμετείχαν, στο πλαίσιο της διημερίδας, σε συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης μαζί με πανεπιστημιακούς, αθλητικούς, κοινωνικούς φορείς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος