FOLLOW US: facebook twitter

Νικόχρηστος Λαμπαούνας και Ηρακλής Φάμελος πέρασαν στα knockouts του «The Voice»

Ημερομηνία: 15-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Δύο στα δύο πέτυχε ο Πύργος στο γνωστό talent show του ΣΚΑΙ «The Voice» , αφού και οι δύο Ηλείοι διαγωνιζόμενοι Ηρακλής Φάμελος και Νικόχρηστος Λαμπανούνας που ανήκουν την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, πέρασαν στην επόμενη φάση των knockouts, στο επεισόδιο που είδαμε την Τετάρτη το βράδυ, κερδίζοντας μάλιστα τις εντυπώσεις.

Ο Ηρακλής Φάμελος διαγωνίστηκε ντουέτο με την Έλενα Μιχαλάκη, ερμηνεύοντας από κοινού το τραγούδι των Μανώλη Ρασούλη – Νίκου Παπάζογλου «Στη ρωγμή του χρόνου».

Ο Ηρακλής με την εξαιρετική λαϊκή φωνή του ξεχώρισε για την ερμηνεία του, και ο Πάνος Μουζουράκης τον επέλεξε να συνεχίσουν μαζί στην επόμενη φάση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ηρακλή μου δεν περίμενα ότι θα το ‘’σκίσεις’’ το τραγούδι! Ήσουν υπέροχος, ταπεινός. Έλενά μου συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να αποχωριστώ τον Ηρακλή».

Από την άλλη ο Πυργιώτης τραγουδιστής Νικόχρηστος Λαμπαούνας διαγωνίστηκε ερμηνεύοντας ντουέτο με τον Νάσο Κατσίνα το τραγούδι του Λεωνίδα Μπαλάφα «Πλάτανος». Ο Νάσος Κατσίνας είχε όμως μια άτυχη στιγμή, ξέχασε τα λόγια του τραγουδιού, αλλά ο Νικόχρηστος Λαμπαούντας συνέχισε να τραγουδά καλύπτοντας το συμπαίκτη του και εννοείται ότι κέρδισε και τον Πάνο Μουζουράκη και το κοινό με την ωραία φωνή του αλλά και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε.

Δείτε την εμφάνιση του Ηρακλή και της Έλενας:

Δείτε την εμφάνιση του Νικόχρηστου και του Νάσου:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος