FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Ο.Κ.: Ξανά δύο ξένοι στην Elite League- Ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα σε όλες τις εθνικές κατηγορίες

Ημερομηνία: 15-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H E.O.K. ανάρτησε την Γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων και Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών, για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. H νέα Elite League, στην οποία θα συμμετάσχει ο Κόροιβος για έκτη σερί σεζόν, θα διεξαχθεί με 16 ομάδες, θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου 2024.


Στο πρωτάθλημα της Εlite League δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μέχρι 2 αλλοδαποί αθλητές, όπως ίσχυσε και την περασμένη σεζόν. Σε περίπτωση που η ομάδα επιλέξει να έχει δύο αλλοδαπούς αθλητές τότε δεν μπορεί ο συνολικός χρόνος συμμετοχής τους αθροιστικά να υπερβαίνει τα 825 λεπτά σε κάθε γύρο. Εφόσον το σωματείο επιλέξει μόνον έναν αλλοδαπό αθλητή τότε δεν υπάρχει περιορισμός στην χρονική συμμετοχή του.

Ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα

Από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2023-2024, θα γίνει εφαρμογή του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα για όλες τις εθνικές κατηγορίες. Το λογισμικό θα το προμηθευτούν όλα τα σωματεία από την Ε.Ο.Κ. και για τον λόγο αυτό υποχρεούνται να προμηθευτούν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop), ο οποίος πρέπει να πληροί τις παρακάτω ελάχιστες προδιαγραφές, για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνος: Επεξεργαστής: Dual Core i5 ή παρόμοιος, Μνήμη: >=4GB RAM, Σκληρός Δίσκος: HDD με τουλάχιστον 128GΒ χωρητικότητα με κατ’ ελάχιστον 10GB ελεύθερα, Λειτουργικό Σύστημα: Windows- 10 (64 bit) η νεότερο με εγκατεστημένες τις τελευταίες ενημερώσεις, Δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, Ελάχιστη ανάλυση οθόνης: 1920*1080, Διαγώνιος οθόνης: 15,6” και Ενσύρματο ποντίκι. Ο εξοπλισμός στο σύνολό του πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και πλήρως λειτουργικός.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την παρασκευή


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia