FOLLOW US: facebook twitter

Δύσκολες ώρες για τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργο Γεωργιόπουλο: “Έφυγε” η αγαπημένη του μητέρα Χρυσάνθη

Ημερομηνία: 18-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Δύσκολες ώρες περνά ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος καθώς σήμερα το μεσημέρι, έχασε την αγαπημένη του μητέρα που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Πύργο τις τελευταίες δύο- τρεις ημέρες, κατόπιν σύντομης ασθένειας.


Η Χρυσάνθη Γεωργιοπούλου ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος που έχαιρε της εκτίμησης των συγχωριανών της στη Μουριά και της ευρύτερης περιοχής, χήρα εδώ και πολλά χρόνια, βιοπαλαίστρια , διατηρούσε παλαιότερα στις Μουριές μαζί με τον σύζυγό της καφενείο και μπακάλικο. Μέσα από σκληρή δουλειά, αγωνίστηκε όπως όλες οι μανάδες να μεγαλώσει και να σπουδάσει τα δύο παιδιά της. Τον σημερινό δήμαρχο Ολυμπίας και δικηγόρο Γιώργο Γεωργιόπουλο και τον Θοδωρή, τέως διοκητή του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Αρχαίας Ολυμπίας. Ευτύχησε να έχει καλά παιδιά, να δει εγγόνια και να απολαύσει την φροντίδα και την αγάπη όλων τους.

Η κηδεία της Χρυσάνθης Γεωργιοπούλου θα τελεστεί αύριο Δευτέρα στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Μουριάς όπου τα παιδιά της, τα εγγόνια της, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους αγαπημένο άνθρωπο. Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπία Γιώργο Γεωργιόπουλο, τον αδελφό του Θοδωρή και στην οικογένειά τους. φωτο χρυσανθη γεωργιοπουλου αο την κηδεια


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia