FOLLOW US: facebook twitter

Δύο ακόμη δυναμικές υποψήφιες με Αντώνη Καράμπελα: Φανή Ζάγκλη και Μαργαρίτα Κανδύλη στον συνδυασμό «Πύργος-Έργο Πολιτών»

Ημερομηνία: 20-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Δύο ακόμη δραστήριες και δυναμικές γυναίκες με αξιοσημείωτη παρουσία στα κοινά συμπορεύονται με τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου Αντώνη Καράμπελα και την παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών».

Πρόκειται για την Φανή Ζάγκλη, υπάλληλο της Διεύθυνσης  Μεταφορών Ηλείας και την Μαργαρίτα Κανδύλη, γεωπόνο. Ο κ. Καράμπελας εξέφρασε την  απόλυτη ικανοποίησή του για την συμμετοχή των δύο γυναικών στην παράταξη, τονίζοντας ότι η αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από γυναίκες με δυναμισμό καιδημιουργική αντίληψη, με όραμα και στόχους στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δυο νέες υποψήφιες.

Φανή Ζάγκλη του Γεωργίου, υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ν. Ηλείας

Η Φανή Ζάγκλη ανέφερε τα εξής:

Η πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Πύργου Αντώνη Καράμπελα “να μην συνεχίσουμε να μένουμε θεατές στην ίδια μας τη ζωή  και αδρανείς μπροστά στο μέλλον του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας, αλλά να μπούμε μπροστάρηδες για την ανάπτυξη του Δήμου μας”, με καλύπτει απόλυτα ως στόχος και ως σκοπός κάνοντάς με να αισθάνομαι την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο αυτονόητη.  Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο, προικισμένο με φυσική ομορφιά  που παρέχει απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης. Όμως δεν αρκεί η ύπαρξη των προϋποθέσεων αυτών, αλλά απαιτείται και η ουσιαστική δράση όλων μας προκειμένου οι δυνατότητες αυτές να μετουσιωθούν σε πραγματική πρόοδο και ευημερία.

Μαργαρίτα Κανδύλη, Πτυχιούχος Γεωπόνος

Η Μαργαρίτα Κανδύλη δήλωσε τα εξής:

‘’Συμπορεύομαι με την παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα, αναγνωρίζοντας την διάθεσή του να διεξάγει έναν αγώνα χωρίς επάρσεις για μία δημιουργική νίκη ανάλογη του ήθους του.Ξέρουμε τα προβλήματα του Δήμου μας. Στόχος της παράταξής μας είναι η επίλυσή τους, για να αποκτήσουμε σαν πολίτες του Δήμου Πύργου τον πολιτισμό της καθημερινότητας που μας αξίζει.Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε. Στις 26 Μαΐου θα κάνουμε την υπέρβαση και θα ξαναδώσουμε αξία στην φωνή μας με την ψήφο και την συμμετοχή των συμπολιτών μας΄΄.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος