FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, η Βασιλική Δεδότση

Ημερομηνία: 20-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα της μαθηματικού κας Βασιλικής Δεδότση με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Δεδότση ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Τα πέντε τελευταία χρόνια καταφέραμε πολλά. Φέραμε νέα λογική στα κοινά με δημοκρατική και ανοιχτή προσέγγιση και νέα πνοή στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.

Δημιουργήσαμε νέους θεσμούς και ενισχύσαμε τους ήδη υπάρχοντες, προτάσσοντας πάντα τον εθελοντισμό και τη συλλογική προσπάθεια.

Όλο αυτό το έργο που έχει επιτελέσει η δημοτική αρχή δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στάσιμο. Πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό, πιστεύω στον Δήμαρχο Ήλιδας και στις προσπάθειές του όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα περισσότερο όμως πιστεύω στον ΑΝΘΡΩΠΟ Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και στη στάση ζωής του.

Με χαρά, λοιπόν, αποδέχτηκα να είμαι και σε αυτή την αναμέτρηση στο πλευρό του Δημάρχου, εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς μας!». 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος