FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεά βιβλίων από το βιβλιοπωλείο «ΚΟΡΚΟΛΗΣ» στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Ημερομηνία: 10-04-2024 | Συντάκτης:

Στα πλαίσια της φιλαναγνωσίας και της αξιοποίησης της σχολικής βιβλιοθήκης του 6ου Δημοτικού σχολείου Πύργου, η υπεύθυνη ομάδα της βιβλιοθήκης πήρε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας και να επιδιώξει την συνεισφορά τους στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης.

Το λογοτεχνικό βιβλίο καλό είναι να μην απουσιάζει από τη ζωή των παιδιών, καθώς διαμορφώνει χαρακτήρες, καλλιεργεί την κριτική σκέψη και την φαντασία και ευεργετεί την ψυχή των ανθρώπων. Σε μια εποχή που τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τεχνολογία από μικρή ηλικία, θα πρέπει να υπάρχει χώρος και για το παραδοσιακό βιβλίο στη ζωή τους.

Η κυρία Δώρα Κορκολή μαζί με τον γιό της, Σωτήρη Κορκολή, ιδιοκτήτες του βιβλιοπωλείου «ΚΟΡΚΟΛΗΣ» του Πύργου Ηλείας, αποδέχθηκαν με χαρά να ενισχύσουν τη βιβλιοθήκη του 6ου Δημοτικού. Με καλή διάθεση και όρεξη υποδέχθηκαν την Τρίτη 9 Απριλίου την κυρία Χριστίνα Λυμπέρη, μέλος της ομάδας της βιβλιοθήκης του 6ου Δημοτικού και υπεύθυνη να παραλάβει τα βιβλία. Συγκεκριμένα, το βιβλιοπωλείο «ΚΟΡΚΟΛΗΣ» χάρισε 44 βιβλία σχετικά με λογοτεχνία για παιδιά, παραμύθια και άλλα διηγήματα. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με αυτές τις νέες προσθήκες βιβλίων στη σχολική βιβλιοθήκη και σίγουρα θα θέλουν να «ταξιδέψουν» στις ιστορίες τους. Επίσης, το βιβλιοπωλείο δώρισε και 6 σετ χειροτεχνίας και κατασκευών με τα οποία οι μαθητές θα γίνουν δημιουργικοί και παραγωγικοί.

Ο διευθυντής του σχολείου, Νικόλαος Κουσάβελος, καθώς και οι εκπαιδευτικοί της ομάδας της βιβλιοθήκης, Αναγνωστοπούλου Μαρία, Λυμπέρη Χριστίνα, Τσουράς Γιώργος, Λουιζίδου Έφη, Αλεξανδροπούλου Γιώτα, Βάρρας Κωνσταντίνος και Ελένη Τσίμπρη ευχαριστούν θερμά το βιβλιοπωλείο «ΚΟΡΚΟΛΗΣ» για τη δωρεά του!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia